Vés al contingut

Notícies

Imagen

Lliurament de diplomes de les promocions 2024 del Campus Professional

Més de 300 persones assisteixen a l’acte que celebra la titulació d’una nova promoció del Campus Professional UManresa

El Campus Professional UManresa ha celebrat aquest dijous, 20 de juny, la titulació de 70 persones que aquest curs 2023-2024 han completat la seva formació als CFGS d’Educació Infantil, Administració i Finances, Comerç Internacional i Pròtesis Dentals. La celebració del final d’aquesta etapa formativa s’ha fet en dos actes que han reunit més de 300 persones entre les quals hi havia 64 titulats i els seus acompanyants.  

L’acte va comptar amb la presència del degà de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Marc Bernadich, de la coordinadora del CFGS d’Educació Infantil, Laura Torreguitart, del coordinador del CFGS de Pròtesis Dentals, Oriol Bataller, del coordinador dels cicles d’empresa, Marc Selgas, i de la responsable del Campus Professional UManresa, Sílvia Crespiera. 

La lliçó de comiat dels titulats dels cicles d’Educació Infantil i de Pròtesis Dentals va anar a càrrec d’Anna González, coordinadora de Simulació al Grau en Medicina i, fins fa uns mesos, coordinadora del cicle de Pròtesis i docent al cicle d’Educació Infantil. En l’acte adreçat a les persones titulades en Comerç Internacional i Administració i Finances, la lliçó de comiat la va fer Àlex Moga Vidal, expert en transformació digital i tecnologia aplicada.

Contribuir a millorar l’entorn des del nou rol professional

Durant l’acte de graduació dels CFGS de Pròtesis Dentals i d’Educació Infantil, Anna González, va fer un repàs a la seva trajectòria com a docent dels dos cicles i com a coordinadora del primer. Es va referir als canvis i a l’aportació positiva que va representar per al campus la incorporació d’un perfil de docents i d’alumnes tan diferents i va reconèixer que "em costarà no tenir contacte amb estudiants de cicles que sempre he pensat i he dit que tenen una particularitat molt especial”. Segons González, després de dos anys de formació, l’alumnat ha de saber “gaudir del moment màgic que suposa tancar aquesta etapa, perquè heu après a copsar la màgia de cada persona que us ha acompanyat en aquest camí”. 

En la lliçó de comiat als titulats dels CFGS de l’àmbit d’Empresa, Àlex Moga va parlar sobre la influència de la IA. Va advertir que “la tecnologia no ens pot substituir si sabem oferir productes de valor afegit que requereixen del nostre talent” i va afegir que “el que no té la IA és el talent que, aplicat a la tecnologia, pot aconseguir diferenciació i valor afegit, motiu pel qual els professionals han de saber acoblar la tecnologia a la feina”. 

El comiat dels alumnes

A banda de les lliçons de comiat, durant l’acte també van intervenir estudiants en representació de la promoció de cada cicle. Tots ells van tenir un agraïment especial per a l’equip docent del Campus Professional, així com per a les famílies. 

En representació de les persones titulades del CFGS d’Educació Infantil, Nerea Martínez, va dir que “durant aquests dos anys hem viscut una experiència intensa i enriquidora que ens ha transformat profundament, aprenent a treballar en equip i superant junts els reptes”. Ona Piñol va parlar en representació de les persones que han completat la formació de Pròtesis Dentals. Va dir que han estat “dos anys durant els quals hem viscut una transformació personal i acadèmica, superant reptes i construint amistats duradores”.

Pel que fa als cicles d’Empresa, Pablo Millán, estudiant del CFGS de Comerç Internacional, va afirmar que durant els dos anys de formació han estat testimonis “del creixement de la intel·ligència artificial i del seu impacte en les nostres vides. Tot i això, cap tecnologia podrà substituir l'experiència i els coneixements pràctics que ens han proporcionat els nostres professors, als quals agraïm profundament el seu suport i dedicació”. De la seva banda, Sara Carrillo, titulada al CFGS d’Administració i Finances, va dir que la celebració és “la culminació de dos anys d'esforç i creixement personal, durant els quals hem superat obstacles i creat records inesborrables amb els nostres companys i professors”.

Primera promoció del CFGS de Comerç Internacional 

La principal novetat d’aquesta promoció ha estat que s’ha titulat el primer grup de persones que han completat el CFGS de Comerç Internacional. En total, aquesta primera promoció està formada per 10 persones. La resta de la promoció 2024 la integren 15 persones titulades en Administració i Finances, 27 en Educació Infantil i 18 en Pròtesis Dentals

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte