Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sortida de la cursa de 3.000 metres de la Diada Esportiva Universitària

Més de 400 persones participen en la segona edició de la Diada Esportiva Universitària coorganitzada per UManresa

450 persones han participat avui en la segona edició de la Diada Esportiva Universitària, coorganitzada per l’Ajuntament de Manresa, la UPC Manresa, UManresa i Joviat. Durant tot el dia, 400 persones han ocupat la zona esportiva del Congost per participar en competicions de bàsquet 3x3, vòlei platja, futbol 7 i pickleball per parelles. També s’hi han fet activitats de relaxació, activitat física dirigida amb música i una cursa de 3.000 metres. Les dades de participació constaten l’èxit d’aquesta convocatòria lúdica i esportiva, que va començar l’any passat amb la participació de 300 persones. Aquesta edició ha comptat també amb la col·laboració de Manrezoo - Associació d’Estudiants de Fisioteràpia UManresa i de Grup Llobet. 

Aquesta ha estat també la primera vegada que la Diada Esportiva Universitària s’ha allargat durant tota la tarda amb activitats culturals que s’han dut a terme a les instal·lacions exteriors de la UPC Manresa. 

Els beneficis que s’han obtingut de l'aportació solidària que es feia a través de les inscripcions s’han lliurat al Manresa Wheelchair Rugby. 

Àmplia representació d’UManresa

De les 450 persones que han participat en la diada, més de la meitat formen part de la comunitat UManresa. Hi han pres part estudiants, docents i també personal d’administració i serveis. La resta de participants procedien de les altres universitats i centres educatius que han participat en l’organització i de cicles formatius de grau superior de la comarca del Bages.

L’àmplia representació d’UManresa ha tingut premi en les diferents competicions. Pel que fa a la cursa de 3.000 metres, Jennifer Baeza, fisioterapeuta de la Clínica Universitària, amb un temps de 13’38” ha acabat en primera posició en la categoria femenina. La primera posició de la cursa l’ha ocupat Gerard Rodríguez, que ha quedat en onzena posició. 

Pel que fa al bàsquet 3x3, la competició l’ha guanyat l’equip 76ers, del Quercus. Entre els quatre  primers classificats hi ha hagut dos equips vinculats a UManresa: Lawin i Els Yolanderos, que han quedat en tercera i quarta posició.

En la competició de futbol 7, la victòria ha estat per a l’equip d’UManresa La chienneté i la quarta posició ha estat també per a un equip de la Universitat: Empíricos. 

L’esport on més han dominat els equips d’UManresa ha estat el vòlei platja. Els quatre equips millor classificats eren tots formats per persones vinculades a la Universitat: Olafrodisiak, Anatomia Curiosa, Les foufous du filet i On t'arose de smach.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat la competició de pickleball, que es disputava per parelles. Excepte la segona posició, que ha estat per a l’equip de la UPC Ordeòrum, la primera, la tercera i la quarta han estat  per als equips d’UManresa PickleFUB, Ratafia Smasher i Pinxis. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte