Vés al contingut

Notícies

Imagen

Albert Espelt i Gemma Drou van recollir el premi de recerca per al programa Deskcohort

L’Agència de Salut Pública de Catalunya reconeix el treball de recerca del programa DESKcohort

El programa DESKcohort, liderat per UManresa, ha rebut el premi en l’àmbit de recerca que atorga l’Agència de Salut Pública de Catalunya en el marc de les jornades del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable, que es van celebrar el passat 25 de novembre a Barcelona amb el lema “Salut i joves: parlem-ne! Reflexions i estratègies comunicatives”. Van recollir el premi l’investigador d’UManresa i impulsor del programa, Albert Espelt, i Gemma Drou, responsable d’implementació de programes de prevenció del DESKcohort i i col·laboradora de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a la Catalunya Central.

Les Jornades PAAS són les jornades que organitza l’Agència de Salut Pública de Catalunya en el marc del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable (PAAS). El seu objectiu és treballar en la prevenció i control de l’epidèmia d’obesitat que viuen els països industrialitzats i que està en la base de molts dels problemes de salut crònics. Durant les jornades es van presentar  diferents iniciatives que s'estan desenvolupant en aquest àmbit. 

El projecte DESKcohort es va posar en funcionament fa dos anys. És un projecte que lidera el campus Manresa de la UVic-UCC amb el suport de la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i el Departament d’Ensenyament. En el projecte hi col·laboren el Centro de Investigación Biomédica en Red de Epidemiología y Salud Pública (CIBERESP), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT) i els serveis territorials de Catalunya Central de l'ASPCAT. L’objectiu del projecte és conèixer els comportaments de salut i les necessitats relacionades amb la salut, així com els factors que la determinen, en les persones joves d’entre 12 i 18 anys escolaritzades de la Catalunya Central.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte