Vés al contingut

Projecte de recerca

Imagen

banner desk

DESKcohort

Nom complet del projecte

Enquesta panell sobre aspectes socials, d’educació i de salut en estudiants de secundària, cicles formatius i batxillerat a la Catalunya Central.

Nom de l’IP

Dr. Albert Espelt Hernàndez

Descripció del projecte

La DESKcohort és un projecte que consisteix en fer un seguiment al llarg del temps de les persones de 12 a 18 anys escolaritzades en centres educatius de la Catalunya Central per tal d’analitzar-ne el comportament o aspectes rellevants que poden afectar diferents aspectes socials de la seva vida, la seva educació o la seva salut. Les persones joves, en termes generals tenen uns comportaments en relació a la salut diferents al de les persones adultes, i hi ha poques dades per conèixer quines són les seves necessitats de salut amb el pas dels anys. Per això, la DESKcohort de la Catalunya Central té l’objectiu de permetre conèixer quins són els comportaments i necessitats relacionats amb la salut, així com els factors que determinen la salut, en les persones joves del nostre territori al llarg del temps.

Institucions participants

La DESKcohort és un projecte liderat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya amb el suport de la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament d’Ensenyament. En el projecte hi col·laboren l’Agència de Salut Pública de Catalunya,  la Universitat Oberta de Catalunya, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte