Vés al contingut

Notícies

Imagen

Primera experiència Erasmus del Campus Professional UManresa

Aquest mes de juliol, tres alumnes del Campus Professional UManresa han iniciat una estada de pràctiques a l’estranger en el marc del programa Erasmus. Aquesta és la primera experiència Erasmus del Campus. Els primers a participar-hi són dos estudiants del CFGS d’Educació Infantil i un del CFGS de Comerç Internacional.

En el cas dels estudiants d'Educació Infantil, han viatjat a Copenhaguen per realitzar les seves pràctiques a l'Escuela Pollitos, una institució educativa que atén famílies castellanoparlants residents a Dinamarca. Durant dues setmanes, aquests alumnes tindran l'oportunitat de conèixer un projecte educatiu diferent i adquirir noves perspectives sobre l'ensenyament de la llengua castellana com a llengua estrangera.

Per altra banda, l'alumne de Comerç Internacional està desenvolupant les seves pràctiques a l'Erasmus Learning Academy (ELA) de Bolonya, una escola de formació de professorat italiana. Durant la seva estada, col·laborarà en la gestió de l'arribada de nous grups d'estudiants, la preparació de classes i el contacte amb altres centres educatius internacionals. Aquesta experiència li permetrà adquirir una visió més global de les tasques empresarials i millorar les seves competències comunicatives en anglès.
Les mobilitats Erasmus de curta durada ofereixen als estudiants una oportunitat única per ampliar la seva formació pràctica i conèixer altres cultures i formes de treballar. En el cas dels alumnes del Campus Professional UManresa, han pogut escollir els centres d'acollida segons les seves preferències, i en el cas dels estudiants de Comerç Internacional, han hagut de superar una entrevista en anglès per ser seleccionats.

De cara al mes de setembre, està previst que quatre estudiants més participin en aquest programa d’estades internacionals. A més, s'obrirà una nova convocatòria per als estudiants del Campus Professional interessats en realitzar pràctiques a l'estranger.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte