Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sessió sobre ciberseguretat per a les empreses del programa Prèmium d'ADE d'UManresa

UEmpresa obre el curs amb una sessió sobre ciberseguretat adreçada a les empreses del programa Prèmium del grau en ADE

Directius i càrrecs d’empreses associades al programa Prèmium del grau en ADE d’UManresa han participat aquest dilluns en una sessió informativa sobre ciberseguretat organitzada per UEmpresa. La sessió s’emmarca en les accions divulgatives i formatives que els estudis d’empresa ofereixen a les empreses que participen en aquest programa. 

La sessió ha anat a càrrec de la Doctora Nirit Ofir, CEO d’ONational, experta en Orient Mitjà i Ciberseguretat i investigadora de la Universitat Bar-Ilan (Israel), i del president de Cymerman Media, periodista, escriptor i professor universitari, Henrique Cymerman. Amb aquesta activitat, UManresa ha volgut oferir informació sobre un tema que afecta les empreses que tenen presència digital i que incideix tant en els processos de venda com en l’organització interna, ja que treballen a partir de dades que cal protegir de forma eficaç contra l’amenaça dels crims informàtics.

Formació per a les empreses Prèmium

El Prèmium és un programa dissenyat per afavorir el contacte entre l’alumnat i el món empresarial i per fomentar l’aprenentatge pràctic com a complement de la formació teòrica que s’imparteix a la universitat. El Prèmium es va iniciar el curs 2014-2015 amb l’objectiu d’aportar un valor afegit als continguts curriculars del grau en Gestió d’Empreses, actualment grau en Administració i Direcció d’Empresa (ADE).  El programa inclou cursos gratuïts d’anglès durant tots els estudis i estades de pràctiques remunerades en empreses col·laboradores del programa a partir de segon curs. En aquests moments ja són 39 les empreses que col·laboren amb els estudis d’ADE per poder oferir aquest programa. En el marc d’aquesta col·laboració, UManresa, des dels estudis d’Empresa, ofereix sessions informatives sobre temes d’interès i d’actualitat empresarial adreçades a directius i personal vinculat a aquestes empreses. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte