Vés al contingut

Notícies

Imagen

Foto de grup dels assistents al Campus Experience a Vic

La UVic-UCC rep la visita d’una delegació de representants d’universitats estrangeres en el marc de la trobada anual de l’EAIE

En el marc de la 32a Conferència anual de l’EAIE (European Association for International Education) que s’està portant a terme a Barcelona fins al 16 de setembre, la UVic-UCC ha rebut la visita d’una delegació de 58 representants de diverses universitats estrangeres, moltes de les quals son sòcies de la universitat. En representació d'UManresa, hi han participat Coco Vilaseca-Whitehead i Meritxell Bargués, de l'Oficina de Relacions Internacionals.

La delegació ha arribat a les 11.30h i després de rebre la benvinguda per part del vicerector de Relacions Internacionals, Josep Bau, i d’una presentació general  de la UVic-UCC les membres de l’equip de l’Àrea de Relacions Internacionals de la UVic, Noèlia Godoy i  Gina Morcillo,  han fet una presentació de  la Unitat de Relacions Internacionals i dels diversos serveis d’acollida que té la universitat.

Després d’un dinar de networking i d’una foto de grup amb tots els assistents,  la delegació ha realitzat una visita guiada en carrilet pels diversos edificis de la Universitat, (Miramarges, Torre dels Frares, Can Baumann i zona esportiva) i ha pogut veure diversos llocs emblemàtics de la ciutat. Per al vicerector Josep Bau, “aquesta visita és una gran oportunitat per poder contactar amb els diferents socis europeus que té la UVic-UCC, i també per arribar a universitats que tenen interès en conèixer-nos”.

L’EAIE

És una institució fundada el 1989 amb l’objectiu d’oferir una plataforma per a l’aprenentatge, la creació de xarxes i l’intercanvi de coneixements en l’àmbit de la internacionalització de l’educació superior. Aquesta plataforma proporciona tant a les persones acadèmiques com a les que no ho són, les millors pràctiques i les solucions més viables per fer front als reptes de la internacionalització, tot proporcionant una plataforma per a l’intercanvi estratègic.

Cada any l’EAIE promou una conferència anual  que és tot un referent a Europa. La d’enguany es porta a terme a Barcelona i preveu acollir més de 9.000 professionals de l’ensenyament superior, principalment d’Europa però també d’altres continents. Bona part de de les dues-centes activitats programades es portaran a terme dins el recinte Firal de l’Hospitalet,  no obstant, enguany s’han planificat amb molt èxit de convocatòria diverses sortides a les diferents universitats catalanes, anomenades “Campus experience”, una de les quals ha estat la de la UVic-UCC.

 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte