Vés al contingut

Notícies

Imagen

Fotografia dels guanyadors del Premi a Iniciatives de Desenvolupament Empresarial 2022

UManresa col·labora un any més en la sisena edició del Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages

UManresa col·labora un any més en la convocatòria del Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial que convoca l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori Gest! amb el suport de l’Ajuntament de Manresa. La convocatòria té com a finalitat continuar incentivant qualsevol classe de projecte empresarial de persones emprenedores a la comarca del Bages que aporti la suficient entitat per a ser reconegut, potenciat, finançat i, si cal, acompanyat, per al desenvolupament de la seva activitat. La sisena edició de la convocatòria ja ha obert el termini de recepció de projectes, que finalitza el proper 30 de juny.

La dotació dels premis ascendeix a 12.000 euros, dels quals l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori Gest! n’aporta 6.000. D’aquest import, 5.000 euros seran per al projecte guanyador en una activitat iniciada i 1.000 euros es destinaran a reconèixer un projecte que encara no hagi iniciat l’activitat.

A més, hi haurà quatre premis complementaris -dos premis dotats per UManresa i dos per la UPC-. Per part d’UManresa hi haurà dos premis per a les dues línies (activitat iniciada i no iniciada) consistents en dues beques de 1.500 euros en concepte de beca d’estudis de Postgrau/Màster en l’àmbit d’empresa de l’Escola de Postgrau del campus Manresa de la UVic-UCC. Per part de la UPC, hi haurà dos premis per a les dues línies (activitat iniciada i no iniciada), consistents en ajuts de 1.500 euros en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador, que s’haurà de desenvolupar a les instal·lacions de l’EPSEM en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi.

La presentació de candidatures per participar en la convocatòria s’ha de fer per correu electrònic a info@gestcat.cat. L’avaluació de projectes presentats es farà entre l’1 i el 31 de juliol, i la publicació dels projectes guanyadors i lliurament de premis es farà el 28 de setembre.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte