Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa dedica el Dia Europeu de la Logopèdia a la relació entre logopedes i persones cuidadores

El grau interuniversitari en Logopèdia que imparteixen la UOC i la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC commemorarà un any més el Dia Europeu de la Logopèdia amb un webinar dedicat a la relació entre logopedes i persones cuidadores. Com en les darreres edicions, l’acte commemoratiu es farà en format online. 

El webinar anirà a càrrec de la logopeda Esther Juste, que està especialitzada en atenció primerenca, trastorns de l’espectre autista, dificultats d’alimentació infantil i disfàgia i que treballa a l’Hospital Infantil Universitari Niño Jesús de Madrid. En la seva intervenció, Juste exposarà algunes idees sobre la importància de comptar, en la intervenció com a logopedes, amb les persones cuidadores que estan al costat de les persones que atenen els professionals de la logopèdia Esther Juste defensarà que la feina de les logopedes va més enllà de la  patologia i del diagnòstic i que contribueix a atendre les necessitats i a enfortir les capacitats de les persones. 

L’acte commemoratiu es farà el dia 7 de març, a les 16 h, i s’adreça a logopedes, estudiants de logopèdia i a qualsevol persona que estigui interessada en aquest tema. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte