Vés al contingut

Notícies

Imagen

Valentí Martínez i Rosa Maria Ortega han signat el conveni entre UManresa i l'AFABBMS

UManresa i l’AFABBMS renoven i amplien el conveni de col·laboració

UManresa - FUB i l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències del Bages (AFABBMS) han signat la renovació del conveni de col·laboració. La renovació coincideix amb una ampliació de la cooperació entre la institució universitària i aquesta entitat. L’acord s’ha subscrit aquesta setmana per part de la presidenta de l’AFABBSMS, Rosa Maria Ortega Juncosa, i del director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez Espinosa.

El nou conveni amplia els beneficis als quals poden accedir els socis de l’AFABBMS en els serveis de la Clínica Universitària. L’acord contempla avantatges i descomptes per als pacients i familiars directes en els serveis de podologia, logopèdia i fisioteràpia, així com en la participació en els grups d’activitat física que imparteixen professionals de la Clínica.

Per la seva part, l’entitat es compromet a facilitar la participació d’estudiants de les Facultats de Ciències de la Salut i de Ciències Socials de Manresa en els tallers que s’imparteixen a l’associació en la modalitat docent d’aprenentatge servei.   
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte