Vés al contingut

Notícies

Imagen

Valentí Font i David Martínez després de la signatura del conveni

UManresa i l’Ajuntament de Gironella treballaran conjuntament per impulsar la formació universitària i superior al Berguedà

L’Ajuntament de Gironella i UManresa – Fundació Universitària del Bages s’han compromès a impulsar de forma conjunta el desenvolupament de programes de formació superior i universitària al Berguedà. L’alcalde d’aquest municipi, David Font Simon, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez Espinosa, han signat avui el conveni que posa sobre paper aquest compromís. Un compromís que parteix de la voluntat de l’Ajuntament de Gironella d’aproximar el coneixement universitari tant al municipi com al conjunt de la comarca per augmentar el nombre de persones formades i que, al mateix temps, contribueixi a complementar l’oferta formativa superior de la Universitat manresana. 

De manera genèrica, l’acord preveu que la institució universitària i l’Ajuntament de Gironella organitzin programes formatius, de caràcter superior i universitari en aquest municipi. Això inclou també cursos, seminaris, reunions i jornades que es poden organitzar tant de manera estable com periòdica o circumstancial. El conveni contempla també el treball conjunt per aprofundir en els àmbits de la formació superior i universitària, en la formació contínua i en el de la recerca. Finalment, l’acord estableix que ambdues institucions col·laboraran en l’àmbit de la docència, organitzant activitats adreçades tant al professorat com a estudiantat.


Aquest és el primer conveni d’aquestes característiques que UManresa – FUB signa amb un ajuntament del Berguedà.

 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte