Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa és aquests dies a la Fira de Montpeller

UManresa inicia la promoció internacional dels estudis del curs 23-24 a Montpeller

UManresa participa els dies 12, 13 i 14 de gener al Salon de l'Enseignement supérieur de Montpellier, a França. Aquesta és la primera acció internacional de promoció dels estudis d’UManresa per al curs 2023-2024 que es duu a terme aquest any. A més de la participació a la fira de Montpeller, el mes de febrer serà present al Forum des études supérieures et des métiers de Perpinyà, també a la regió francesa. Així mateix, amb l’objectiu d’atendre específicament l’estudiantat francès interessat en l’oferta formativa d’UManresa, els dies 3 i 4 de març se celebraran jornades de portes obertes internacionals, únicament presencials, amb la finalitat de mostrar les instal·lacions de la Universitat. 

Actualment, el 28% de l’estudiantat d’UManresa és internacional. La majoria d’aquest alumnat és d’origen francès, però la Universitat compta també amb persones procedents d’Andorra, Itàlia, Perú, Bèlgica, Holanda o Suïssa, entre altres orígens. 

A més de les accions de promoció d’àmbit internacional, UManresa participarà també en diferents esdeveniments i fires especialitzats a Catalunya. El mes de febrer serà a Ripoll i a Lleida i el mes de març a Valls, a la Fira de l’Estudiant de Manresa, a Igualada i al Saló de l’Ensenyament, que es farà a Barcelona entre el 15 i el 19 de març. La Jornada de Portes Obertes d’UManresa es farà el dia 6 de maig, també en format presencial.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte