Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa presenta al Saló de l’Ensenyament l’aposta per la internacionalització, el creixement del campus i l’ampliació dels espais de simulació

UManresa-FUB torna avui al Saló de l’Ensenyament per mostrar-hi, fins diumenge, els elements més atractius per estudiar en aquest campus de la UVic-UCC. Enguany, la universitat manresana hi donarà a conèixer la seva aposta per la internacionalització, el creixement del campus amb l’edifici FUB3 i l’ampliació dels espais de simulació al Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC).

La rehabilitació del recinte FUB3 ha permès guanyar 3.572 m2 al campus Manresa de la UVic-UCC. Aquest edifici concentrarà l’activitat dels estudis de Fisioteràpia, un dels graus amb més estudiants estrangers. En aquest sentit, la Facultat de Ciències de la Salut mantindrà la seva aposta per la internacionalització als graus de Podologia i Infermeria.  
La Facultat de Ciències Socials presenta al Saló la seva aposta per la relació amb el teixit empresarial i educatiu, un dels eixos principals de la qualitat de la formació que reben els seus estudiants. Els estudis d’ADE han incorporat noves empreses col·laboradores al seu programa Prèmium i els estudis de Mestre d’Educació Infantil han incrementat la col·laboració amb centres vinculats a la ciència i la tècnica per consolidar i estendre la seva expertesa en la introducció de l’activitat científica i experimental a les primeres edats.

Simulació, Medicina i el Campus Professional

Durant el curs 2019-2020, es posarà en marxa l’ampliació del Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC) que creixerà fins a comptar amb més de 1.000 m2 i 8 unitats de simulació que poden convertir-se en 50 escenaris diferents per acollir simultàniament fins a 120 persones, fent activitats formatives a partir de la metodologia de la simulació. L’ampliació d’aquestes instal·lacions està estretament relacionada amb la progressiva introducció de la simulació a tots els graus d’UManresa.

El curs 2019-2020 serà el tercer de la primera promoció del grau en Medicina de la UVic-UCC i suposarà l’inici del desplegament de les assignatures, els continguts i les pràctiques del cicle clínic, que es mantindran fins completar els sis anys d’estudis. Serà aquest curs quan es posarà en marxa la nova unitat docent dels estudis a Manresa, que fins ara havien acollit les sessions formatives de simulació.

Pel que fa al Campus Professional, el campus UManresa presentarà al Saló la seva oferta de CFGS d’Educació infantil, Administració i Finances, i Pròtesis Dentals.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte