Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sessió formativa adreçada a l'alumnat del MBA conjunt d'UManresa i la Universitat Blas Pascal

UManresa rep una vintena d’estudiants de la universitat argentina Blas Pascal

Una vintena de persones de la universitat Blas Pascal han participat entre el 22 i el 26 de maig en una estada formativa a Catalunya en el marc de la tercera edició del MBA Blas Pascal coorganitzat per l’Escola de Postgrau d’UManresa i la universitat argentina. La visita de l’estudiantat ha inclòs, a més de sessions formatives, visites a empreses i organitzacions com Tous, Tech BCN, Ecoenergies – Grup Veolia i Mercabarna. 

A més de les visites, el programa ha inclòs sessions formatives a càrrec de docents vinculats a UManresa que s’han desenvolupat a la seu d’Elisava. S’hi ha tractat qüestions com les tendències futures en les organitzacions, la competitivitat de les empreses en un món disruptiu, internacionalització i globalització, la relació entre el lideratge i la comunicació i els nous models de negoci i l’economia circular. La sessió dedicada a lideratge i comunicació es va dur a terme a les instal·lacions del Centre d’Innovació en Simulació (CISARC) d’UManresa i va incloure una activitat basada en la metodologia de la simulació com a eina d’aprenentatge. 

Amb aquesta estada es clou l’MBA coorganitzat per les dues universitats. Un MBA que ofereix formació especialitzada en temes de management, màrqueting i internacionalització i que té una part formativa que s’imparteix en format online. 

Aquesta ha estat la tercera edició d’aquest programa formatiu i s’emmarca en el conveni de col·laboració existent entre les dues universitats. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte