Vés al contingut

Notícies

Imagen

Una alumna del Grau en Mestre d'Educació Infantil en la defensa del seu TFG

Ja es coneixen les persones guanyadores dels Premis Talent als millors TFG de la promoció 2021-2022 d’UManresa

UManresa ha fet públic el veredicte de la quarta edició dels Premis Talent UManresa per als millors Treballs de Final de Grau (TFG) realitzats per estudiantat de les Facultats de Ciències de la Salut i de Ciències Socials de Manresa i defensats durant el curs acadèmic 2021-2022. Els premis, patrocinats per Fundació Caixa d’Enginyers, tenen com a finalitat promoure l’interès acadèmic de l'estudiantat, fer visible el compromís de la Universitat davant la generació de coneixement de valor per a la societat i el territori, així com reconèixer l’esforç i treball de l’alumnat.  

En l’àmbit de les Ciències de la Salut, s’ha premiat el TFG de la graduada en Infermeria Nerea Pérez Ruiz, titulat “Efectes d’una intervenció educativa per millorar la detecció precoç de l’ictus: proposta d’estudi”. El millor treball de final de Grau de Logopèdia ha estat “Guia práctica per a l’avaluació, el diagnòstic i la intervenció logopèdica en nens i nenes amb dispràxia verbal” d’Estela López Nicolás. A Podologia, el jurat ha escollit com a millor TFG el treball d’Irene Saumell Olivé titulat “Eficàcia de l’àcid acètic en tractaments front la pseudomona aeruginosa”.  En el cas de Fisioteràpia s’atorguen un primer i un segon premi. El primer ha estat per al TFG de Emilie Baranes titulat “The effectiveness of habit-ile method in water to rehabilitate children with unilateral spastic cerebral palsy. Intervention proposal". El segon premi ha estat per a Rosi Balaguer Franch pel TFG titulat “Estudi comparatiu de l’efectivitat de les intervencions de telerehabilitació domiciliària versus rehabilitación convencional en pacients greus post-covid-19. Proposta d’intervenció”.

Els treballs de final de grau premiats en l’àmbit de les Ciències Socials han estat el de Mireia Martín Sánchez, graduada en ADE, titulat “Pla d’empresa d’Invisalife” i el treball “Transsexualitat a les aules d’infantil, reflexions sobre un nou model pedagògic”, de Mar Lázaro Gel. 

Els premis consisteixen en un diploma de reconeixement i una dotació econòmica de 300 euros. En el cas del segon premi del grau en Fisioteràpia, està dotat amb 200 euros. Els premis es lliuraran en el marc de l’acte de graduació de la promoció, que se celebrarà el dia 14 d’octubre. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte