Vés al contingut

Notícies

Imagen

Visita a les instal·lacions del CISARC del degà de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

El degà de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC visita les instal·lacions de simulació de la futura unitat docent de Manresa

El degà de la nova Facultat de Medicina de la UVic-UCC, Ramon Pujol ha participat aquest dimecres a Manresa en una jornada de treball. La jornada ha inclòs reunions amb persones, empreses i institucions vinculades al desenvolupament d’aquests nous estudis, que s’impartiran a partir del proper curs. El màxim responsable de la nova Facultat ha estat acompanyats pel Rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, el comissionat de la FUBalmes pels estudis de Medicina, Josep Arimany, el director general de la FUBalmes, Joan Turró, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, el director general de la FUBages, Valentí Martínez, el comissionat de la FUBages pels estudis de Medicina, Jordi Mauri, la coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials, Marina Geli, i l’adjunta a direcció general de la FUBages, Imma Ubiergo. A principis de mes ja es va fer una jornada de treball d’aquestes característiques al campus UVic.

Els estudis de Medicina de la UVic-UCC es posaran en funcionament durant el curs 2017-2018 amb 90 alumnes repartits en tres grups, un d'ells íntegrament en anglès. L'accés es farà a través de la preinscripció universitària de la Generalitat de Catalunya. El grau comptarà amb una unitat docent al campus de Vic i una altra al campus de Manresa.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte