Vés al contingut

Notícies

Imagen

Renata Kelly da Palma i Dagmar Pavlů en la visita a les instal·lacions del CISARC

Una docent de la Charles University de la República Txeca visita UManresa per conèixer la metodologia docent de la simulació

La professora de la Facultat d’Educació Física i Esport de la Charles Universty (República Txeca), Dagmar Pavlů, ha visitat UManresa aquesta setmana amb la finalitat de conèixer tant les instal·lacions com la metodologia docent de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. Acompanyada de la docent del grau en Fisioteràpia, Renata Kelly da Palma, aquesta docent ha visitat les instal·lacions de la Universitat amb un especial interès pel CISARC, el Centre d’Innovació en Simulació, i per la metodologia docent pròpia amb la qual treballa l’estudiantat de la Universitat. 

A banda de conèixer aquesta metodologia, Pavlů i responsables de la Facultat de Ciències de la Salut han abordat la possibilitat d’establir alguna via de col·laboració de recerca entre les dues universitats, així com fer algun intercanvi docent. De fet, UManresa i la Charles University havien tingut un conveni de mobilitat al qual no es va donar continuïtat. De tota manera, el contacte entre les institucions universitàries s’ha mantingut. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte