Postgrau en Fiscalitat i Finances

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Postgrau en Fiscalitat i Finances ofereix formació específica i de qualitat sobre el sistema tributari actual pensada per a graduats i professionals que es vulguin especialitzar en aquest àmbit. El programa també ofereix als participants els elements d’especialització necessària en l’àmbit de la direcció financera de l’empresa.

 

L’estudiant que hagi realitzat el Postgrau en Fiscalitat i Finances podrà accedir al títol de Màster en Direcció Comptable, Financera i Tributària cursant el mòdul de Gestió Comptable i el Treball Final de Màster.

 

Adreçat a: Graduats, llicenciats i/o diplomats en l’àmbit econòmic i empresarial (Gestió d’Empreses, Ciències Empresarials, Administració i Direcció d’empreses, Economia, Dret, Gestió i Administració pública, etc.).

 

Durada: 30 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Horaris: Dilluns i dimecres, de 18 h a 21.30 h

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Diploma de Postgrau en Fiscalitat i Finances expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

Postgrau Fiscalitat i Finances

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.