Vés al contingut

Tràmits acadèmics Formació Contínua

Tràmit de títol propi

Quan un estudiant hagi acabat els estudis de Màster propi, Postgrau propi, Certificat d’especialització universitària o Expert Universitari (abans, Títol d’Expert), rebrà un correu amb instruccions per tramitar el títol.

El sol·licitant haurà de complimentar una instància i adjuntar el DNI/Passaport i el comprovant de pagament de la taxa corresponent (transferència bancària).

Taxes:

  • Màster propi: 190€
  • Postgrau propi: 190€
  • Certificat d’especialització universitària: 80€
  • Expert Universitari (Títol d’Expert): 80€

A continuació, el sol·licitant rebrà un resguard de títol via correu electrònic que tindrà validesa fins a l’obtenció del títol definitiu.

 

Recollida de títol propi

Aproximadament un any i mig després d’haver tramitat el títol, el sol·licitant serà notificat, via correu electrònic, que ja pot passar a recollir el títol definitiu presencialment (o autoritzar una altra persona a fer-ho).

També se li facilitarà l’opció de sol·licitar l’enviament per correu postal, si ho prefereix. En aquest cas l’interessat es farà càrrec de la taxa d’enviament. En el cas d’enviament postal, la Fundació Universitària del Bages declina tota responsabilitat sobre el títol des del moment de sortida de l’edifici.

 

Per a més informació

Gestió Acadèmica - Campus UManresa

epgestioacademica@umanresa.cat

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte