Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Una infermera amb un grup d'escolars

La infermeria escolar, una eina vital per a la transformació social i el desenvolupament sostenible

26/02/2024
En la societat actual, la salut i el benestar dels estudiants s'han convertit en temes prioritaris en l'àmbit educatiu. En aquest sentit, la infermeria en l’àmbit escolar i els programes de salut juguen un paper essencial en la promoció d'estils de vida saludables i la prevenció de malalties entre (...)

Imagen

L'estigma del càncer

31/01/2024
El càncer ha estat, històricament, una malaltia estigmatitzada que s'associa a la mort i al patiment. En algunes societats, fins i tot ha estat percebuda erròniament com un càstig. És per això que és necessari actuar en els àmbits de l'educació i la sensibilització pública per corregir aquestes (...)

Imagen

La pandèmia ha afectat la percepció del temps i de la salut

El canvi de la percepció del temps i la salut com a conseqüència de la COVID19

06/10/2022
Quan la COVID19 va irrompre a les nostres vides, provocant pèrdues humanes, canvis socials substancials i importants conseqüències econòmiques, la comunitat científica, les institucions de la salut i les xarxes de divulgació es van abocar a proposar estratègies per afrontar la nova realitat. Una de (...)

Imagen

rentat de mans

Rentar-se les mans salva vides: Tipus i tècniques d'asèpsia

05/05/2022
Cada 5 de maig se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans, una commemoració que institucions i organismes internacionals aprofiten per posar de manifest la importància d’aquest hàbit a través de la campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans”. La campanya es va posar en marxa l'any 2009 (...)

Imagen

malbaratament alimentari

Quina petjada deixa la nostra alimentació en el medi ambient?

11/02/2022
Els humans mengem per satisfer una necessitat biològica vital. També, perquè l'acte de menjar ens evoca sensacions de benestar, de plaer i perquè compartir els aliments es una manera d'aglutinar experiències, de relacionar-nos i de socialitzar amb els nostres iguals. Però la nostra alimentació té un (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte