Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Estand del Saló de l'Ensenyament

Prepara la teva visita al Saló de l'Ensenyament

Si encara no tens clar si estudiar un grau o bé un cicle formatiu de grau superior, el Saló de l'Ensenyament és una gran oportunitat per començar a encaminar el teu futur. Vine del 13 al 17 de març, a l'estand d’UManresa al Saló de l’Ensenyament i t'assessorarem sobre les característiques i (...)

Imagen

Estudiant

Preinscripció universitària: també al febrer

Preinscripció universitària de febrer --col-- La Júlia no va poder entrar a cap dels graus que havia triat, el setembre passat. El Bernat ha començat el nou any amb el bon propòsit començar estudis universitaris. L'Olga, després de dos mesos de classes, s'ha adonat que els estudis que havia escollit (...)

Imagen

estudiar grau umanresa

8 raons per estudiar a UManresa

Triar no és fàcil i per fer-ho cal tenir molt clar què vols i què no vols. Triar estudis és triar futur i decidir on fer-los també, perquè estudiar en un lloc o en un altre marca clarament la diferència de l’experiència que tindràs com a estudiant, sens dubte, una de les etapes vitals més importants (...)

Imagen

grau en logopèdia

Grau en logopèdia, uns estudis amb projecció de futur

13/01/2022
L’oferta formativa de les universitats inclou múltiples possibilitats, el que sovint dificulta la presa de decisions sobre els estudis a escollir. Donada la importància que tindrà aquesta decisió en el futur de la persona, serà important disposar d’informació rellevant al respecte de l’àmbit que (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte