Vés al contingut

8 raons per estudiar a UManresa

Imagen

estudiar grau umanresa

Triar no és fàcil i per fer-ho cal tenir molt clar què vols i què no vols. Triar estudis és triar futur i decidir on fer-los també, perquè estudiar en un lloc o en un altre marca clarament la diferència de l’experiència que tindràs com a estudiant, sens dubte, una de les etapes vitals més importants. A continuació et donem 8 raons per estudiar a UManresa.  

1. Learning by doing, aprèn experimentant

Si optes per estudiar a UManresa, aprendràs fent. D’això que se’n diu el “learning by doing” en som experts. Facis els estudis que facis, de grau (Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Administració i Direcció d’Empreses o Mestre en Educació Infantil), o de CFGS (Administració i Finances, Comerç Internacional, Educació Infantil o Pròtesis Dentals), part de la teva formació la faràs al Centre d’Innovació en Simulació, el CISARC, un centre que ha estat pioner en la implantació d’una metodologia pròpia d’aprenentatge a través de la simulació. Si fas ADE, aprendràs com funciona una assemblea general d’una empresa sent-ne un dels actors; si fas Educació Infantil aprendràs com tractar amb les famílies posant-te en el paper de la mestra; si estudies el CFGS de Pròtesis dentals, aprendràs a fer una visita a un pacient... 

2. Instal·lacions de primer nivell

Més de 25.000 metres quadrats i cinc edificis. Aquestes són les dimensions del nostre Campus universitari, concentrat a la zona nord de la ciutat. Però més que la quantitat d’edificis a nosaltres ens agrada destacar que cadascun d’ells està especialitzat i adaptat a les necessitats de la formació que s’hi fa. Podem presumir d’instal·lacions de primer nivell, amb la tecnologia i l’equipament necessaris perquè tinguis un aprenentatge experiencial, que et prepari per a la realitat professional que et trobaràs un cop acabi els estudis. Disposar d’un quiròfan per aprendre a fer intervencions de podologia o d’una escola bressol pròpia de nova creació per a les pràctiques d’Educació Infantil, per exemple, donen un valor afegit a estudiar a UManresa. 

3. Grups reduïts i atenció individualitzada

A UManresa, els grups classe són reduïts. Aquí, l’estudiant no és un número, és una persona amb noms i cognoms i amb un projecte de vida i estudis que hem d’ajudar a desenvolupar. Això ens permet centrar-nos individualment en cada persona, ajudar-la i guiar-la en el seu aprenentatge i també detectar les seves capacitats per impulsar-les. 

4. Escola d'Idiomes al campus universitari

Anar pel món, sigui en l’àmbit que sigui, personal o professional, requereix del domini de llengües estrangeres. Creiem fermament en les portes que ens pot obrir conèixer com més idiomes millor. Per això, si decideixes estudiar a UManresa has de saber que disposem d’una escola d’idiomes pròpia, que ofereix cursos adaptats a les teves necessitats, amb horaris flexibles i una oferta àmplia i variada de les llengües estrangeres més demandades en l’àmbit laboral. Però no només això: els idiomes són un dels eixos bàsics en la formació de l’alumnat de grau i per aquest motiu, algunes de les assignatures que impartim les fem en llengua anglesa.

5. Innovació que transforma

A UManresa entenem que la nostra missió és formar les persones que acabareu canviant el món. És per això que orientem la nostra formació a desenvolupar persones crítiques, persones que es plantegin preguntes, persones inquietes i amb ganes de fer coses, amb ganes d’innovar... 

A més disposem de serveis propis com la Clínica Universitària, l'escola bressol Upetita i el Lab 0_6 perquè puguis desenvolupar-te sense moure't del campus, fer-ho al costat dels millors professionals i amb eines innovadores i metodologies punteres. 

La innovació és una actitud bàsica que has de dur a la motxilla per canviar allò que no t'agradi del món que tenim. A UManresa plantarem i regarem aquesta llavor.

6. Formació pràctica i garantia d'inserció laboral

Sabem que un dels millors tàndems per a l’aprenentatge és el que suma l’experiència universitària i l’experiència laboral. Si tries estudiar a UManresa, estudiïs el que estudiïs, podràs accedir a pràctiques en empreses referents del territori. Disposem d’un ampli ventall d’empreses col·laboradores validades i en les quals faràs una immersió d’aprenentatge professional en un entorn real. A més, aquesta és una de les principals vies d’inserció laboral per als nostres graduats. 

7. Beques i ajuts

A UManresa disposem de beques exclusives i específiques perquè puguis finançar els teus estudis. Beques UManresa, Beques Talent Social, Beques Universitat a l’Abast de Tothom... Aquests són alguns dels ajuts a l’estudi als quals et  pots acollir si estudies a la FUB.

Si les sis raons que has llegit fins ara t’han obert el cuquet d’estudiar a Manresa, explora totes les possibilitats que tens d’obtenir una d’aquestes beques, a les quals pots afegir-hi les beques públiques. A més, t’oferim diversos recursos de finançament per posar-t’ho fàcil.

La Universitat privada és una bona opció.

8. Manresa, ciutat universitària en eclosió

Manresa està en eclosió, en gran part, per la vitalitat que aporta a la ciutat disposar d’universitat. Manresa, una ciutat de llarga tradició esportiva, una ciutat de dimensions assolibles, una ciutat on la nit s’allarga tots els dijous de festes universitàries, una ciutat on sentir parlar diferents idiomes s’ha convertit en habitual gràcies a la vida universitària.

 

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte