UManresa presenta a la fira virtual UNIferia la possibilitat de seguir part dels estudis d’Educació Infantil de manera semipresencial

UManresa presenta fins dissabte les principals novetats en relació als seus estudis a la fira virtual UNiferia. Entre aquestes destaquen les novetats relacionades amb el grau en Mestre d’Educació Infantil, que a partir del curs que ve avança cap a la semipresencialitat i que es podrà seguir amb una assistència a classe reduïda: només quatre dels cinc dies lectius de la setmana. A banda d’això, les persones que accedeixin al grau des del CFGS de Tècnic en Educació Infantil poden obtenir la titulació en només tres anys, ja que part dels continguts del cicle serveixen per convalidar assignatures del grau, de manera que en cinc anys es poden obtenir les dues titulacions, la de FP i la de grau. Aquesta convalidació de continguts també és possible per als estudiants que des del cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances vulguin accedir al grau en ADE, que imparteix la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. 

A més d’aquests dos graus, els estudiants interessats també podran obtenir informació dels graus en Ciències de la Salut: Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia semipresencial i el doble grau en Podologia i Fisioteràpia. 

UNIferia funciona des d’ahir dijous i estarà oberta telemàticament fins el proper dissabte El certamen virtual ha estat una iniciativa de les universitats com a alternativa al Saló de l’Ensenyament, que ha calgut suspendre a causa del COVID19. Les persones interessades en l’oferta d’estudis troben la informació que s’havia de presentar al saló en aquesta plataforma i poden fer consultes via xat o via skype amb els informadors de cada universitat. 

UManresa presenta a la fira virtual UNIferia la possibilitat de seguir part dels estudis d’Educació Infantil de manera semipresencial