Aller au contenu principal

Treballa a UManresa-FUB

Ofertes de feina d'UManresa - FUB

Cerquem una persona experta i amb trajectòria contrastada en l’àmbit de l’administració. Concretament en un entorn de secretaria d’alta direcció. Més enllà de les competències tècniques que cal aportar per formar part de l’equip expert de l’IRIS-CC, és imprescindible aportar un conjunt d’habilitats transversals de valor afegit, com són: pro activitat, polivalència, habilitats comunicatives, alt nivell de compromís i confidencialitat, capacitat de resolució d’incidències, vocació d’assistència, dots organitzatives i de gestió, gestió de les emocions, entre altres.

Veure la convocatòria

Presentar la documentació dins el termini establert, a l’adreça de correu electrònic direccio@iris-cc.cat, posant com a referència la del Lloc de treball (REF. SECRETARI/A) abans del 15 de setembre de 2022.

Obrim un procés de selecció per incorporar nou talent al nostre equip amb places de:

Professorat col·laborador

  • Professor de farmacologia. Estudis de Grau en infermeria. Graduat en farmacologia. Es valorarà que sigui Doctor i acreditat.
  • Professor d’anatomia. Estudis de Fisioteràpia. Graduat en àmbit de Ciències de la Salut amb formació específica en anatomia. Es valorarà que sigui Doctor i acreditat.
  • Professor de fisiologia. Estudis de Fisioteràpia. Graduat en àmbit de Ciències de la Salut amb formació específica en fisiologia. Es valorarà que sigui Doctor i acreditat.
  • Professor en fisiopatologia. Estudis de podologia i infermeria. Graduat en medicina o infermeria. Amb expertesa de treball en l’àmbit assistencial. Es valorarà que sigui Doctor i acreditat.

Per a més informació i presentació de la candidatura cal enviar un correu electrònic a secretariafacultats@umanresa.cat

Contactez-nous

Si vous avez des questions, nous avons la réponse

Contact