Vés al contingut

Treballa a l'estranger

Imagen

treballar a l'estranger

Viu, creix i gaudeix d’una experiència laboral a algun país del món. Millora el teu nivell d’idiomes i el teu currículum vitae. Treballar a l’estranger sempre és una oportunitat d’enriquiment professional i personal.

A continuació us facilitem alguns espais web on podreu trobar informació d’oportunitats laborals així com consells a l’hora de pensar en una experiència internacional:

Contacta amb l’ambaixadora d’UNICAT i estudiant de la UVic-UCC, Maria Martínez:

Imagen

Maria Martínez

El meu interès en els programes interculturals i per conèixer les diferents oportunitats que s’obren a les generacions futures em va motivar per apuntar-me per ser l’ambaixadora d’UNICAT de la UVic-UCC durant l’any acadèmic 2022-2023. El projecte organitzat per la Generalitat de Catalunya facilitarà la globalització de la comunitat estudiantil. Fer d’enllaç entre les opcions que ofereixen les institucions europees i el conjunt d’estudiants, independentment del grau que estiguem cursant, serà una experiència personal molt enriquidora.

Descobreix les Oportunitats laborals i de pràctiques a les institucions de la Unió Europea a través d'aquesta web.

Si vols que la Maria Martínez t’orienti, només cal que contactis amb el Servei de Carreres Professionals UManresa per concertar una cita.

JOVE.CAT

Espai de la Generalitat de Catalunya on trobaràs informació sobre quines feines pots fer a l’estranger, com pots trobar feina a l’estranger i quina és la documentació i recursos necessaris per a treballar a l’estranger.

Web Jove.cat

Ministeri de Treball i Economia social del Govern d’Espanya

En aquest Espai trobaràs informació amb consells útils abans de viatjar, per a la preparació del currículum i l’entrevista de feina, indicacions sobre a on buscar feina o com accedir a serveis essencials com la sanitat, la Seguretat Social etc., així com informacions pràctiques sobre convalidació de títols, idiomes, cerca d'habitatge, enllaços d’interès, etc.

Web del Ministeri

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte