Vés al contingut

UManresa

Imagen

campus manresa uvic-ucc

Campus Manresa de la UVic-UCC

Un Campus enfocat a la formació de professionals competents

UManresa és un campus de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) que acull una comunitat oberta, internacional, jove i decidida a viure intensament l’etapa universitària.

Més de 5.000 estudiants es formen, cada any, a UManresa en algun dels seus programes de grau, FP superior, màster, postgrau, formació d’especialització o idiomes. Es troba a Manresa, la capital del Bages, a 40 minuts de Barcelona, en una àrea de nova urbanització al nord de la ciutat, que ocupa 30.000 m2.

És un campus que creix, tant pel que fa als equipaments com a l’activitat. Aquest creixement es produeix a partir de l’especialització en els seus tres àmbits d’expertesa, Ciències de la Salut, Educació i Empresa, i també de la col·laboració amb altres empreses i institucions locals o globals.

Estadístiques UManresa

 

Game Movie d'UManresa

 

Una experiència universitària que et canviarà, al teu abast

Aprendre és viure

A UManresa, teoria i pràctica van de la mà. El nostre alumnat aprèn fent. La simulació i les estades a l’empresa són part fonamental de la seva formació.

Gràfic 1

 

 

Un campus internacional

La comunitat universitària d’UManresa és de les més internacionals de les universitats catalanes. UManresa és un campus internacional, amb múltiples opcions d'estades a l'estranger per completar els estudis i un Servei d'Idiomes propi, amb una àmplia oferta de cursos de diferents idiomes i nivells.

Gràfic 2

 

Estudis de qualitat a l'abast

Les persones graduades a UManresa valoren molt positivament el seu pas per la Universitat. Una part important reben suport econòmic de la Universitat per seguir els seus estudis.

Gràfic 3

Diferents centres i serveis connecten la Universitat amb l'entorn

UManresa posa el seu coneixement al servei de la comunitat educativa, la societat i el teixit empresarial a través de diferents centres i serveis: la Clínica Universitària, el CISARC, el Lab 0-6 i l'escola bressol Upetita.

Gràfic 4

Què puc estudiar a UManresa?

Imagen

Bàner beques

Tour Virtual a UManresa

Organització

Navegació principal

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte