Vés al contingut

Treballa a UManresa-FUB

Ofertes de feina d'UManresa - FUB

Cerquem una persona experta i amb trajectòria contrastada en l’àmbit de la gestió econòmica de projectes de recerca, concretament en l’àrea d’assaigs clínics.

Veure la convocatòria

Presentar la documentació a l’adreça de correu electrònic direccio@iris-cc.cat, posant com a referència la del Lloc de treball (REF. GESTOR ASSAIGS CLÍNICS) abans del 30 de setembre de 2022.

Cerquem una persona experta i amb trajectòria contrastada en l’àmbit de l’administració. Concretament en un entorn de secretaria d’alta direcció. Més enllà de les competències tècniques que cal aportar per formar part de l’equip expert de l’IRIS-CC, és imprescindible aportar un conjunt d’habilitats transversals de valor afegit, com són: pro activitat, polivalència, habilitats comunicatives, alt nivell de compromís i confidencialitat, capacitat de resolució d’incidències, vocació d’assistència, dots organitzatives i de gestió, gestió de les emocions, entre altres.

Veure la convocatòria

Presentar la documentació a l’adreça de correu electrònic direccio@iris-cc.cat, posant com a referència la del Lloc de treball (REF. SECRETARI/A) abans del 15 de setembre de 2022.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte