Vés al contingut

HISTÒRIA | Gemma Soler, estudiant de Fisioteràpia

Imagen

gemma soler galobart
18/07/2022

Per què decideixes estudiar fisioteràpia? 

Principalment per dos motius: perquè em permet tractar amb la gent, que és una cosa que m’ha agradat sempre molt, i també perquè m’agraden molt els esports. Practico el bàsquet, vaig a córrer, faig atletisme, jugo a pàdel, esquio... Vaig pensar que la fisioteràpia em permetria combinar tots dos interessos.  

 

I per què tries fer els estudis a UManresa? 

La meva primera intenció era anar a Barcelona, però jo treballo a les tardes i el fet de tenir la universitat a prop de casa, soc de Sant Joan de Vilatorrada, em facilitava estudiar i treballar al mateix temps. A més, els estudis de fisioteràpia d’UManresa tenen molt bon nom. Vaig prendre la decisió de posar-la com a primera opció després d’una visita que vàrem fer amb l’Institut i d’informar-me al Saló de l’Ensenyament. 

 

Què és el que més t’està agradant de la professió? 

Sempre havia tingut por d’equivocar-me quan escollís els estudis. De la fisioteràpia en sabia poca cosa. Jo només la relacionava amb l’esport i la rehabilitació, però he descobert que abasta moltes més coses. Fent tercer he descobert la neurologia i m’he adonat que és una branca de la fisioteràpia molt gratificant, que et permet millorar molt la qualitat de vida de les persones. 

 

I d’UManresa, què és el que més valores? 

La proximitat que tenim amb el professorat, la mida de la universitat que la fa un punt familiar i també el treball d’aprenentatge que fem utilitzant la metodologia de la simulació. UManresa és una universitat que a més de formar-te teòricament et dona moltes oportunitats d’aplicar els coneixements adquirits a la pràctica i això et permet veure com et desenvolupes professionalment.

 

Com et veus en el futur? 

D’entrada fent un Erasmus entre els mesos d’agost i desembre a Finlàndia. M’agradaria que aquests darrers anys de formació em permetin guanyar seguretat i sortir de la universitat preparada per exercir com a fisioterapeuta. Voldria poder treballar en neurorehabilitació. De fet, vull dedicar el meu Treball de Final de Grau a aquesta especialitat.

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte