Vés al contingut

Notícies

Imagen

Entrevistes de la Fira Borsa de Treball 2023

UManresa tanca una nova edició de la Fira Borsa de Treball amb un centenar d’entrevistes entre estudiants i empreses

Les instal·lacions de l’edifici UEmpresa d’UManresa han acollit aquest dimecres una nova edició de la jornada ADE Prèmium, una activitat organitzada pels estudis d’Empresa amb l’objectiu de reunir les 46 empreses col·laboradores d’aquest programa que afavoreix el contacte entre la Universitat i les empreses del territori. La jornada s’ha aprofitat per celebrar la Fira Borsa de Treball, una fira durant la qual les empreses col·laboradores d’UManresa entrevisten aquells estudiants que tenen interès en compaginar els estudis amb estades de pràctiques. En total, s’han realitzat un centenar d’entrevistes. A partir d’aquest contacte, en els propers dies, l’estudiantat rebrà la notificació de l’empresa en la qual podrà realitzar l’estada. 

La jornada s’ha complementat amb una xerrada adreçada als representants de les empreses sobre un tema d’actualitat. En aquesta ocasió, els ponents han estat Gemma Gutiérrez Cortés i Gabriel Garcia de Oro, Fundadors de Fantastica Storytelling School, que han ofert la conferència titulada “Storytelling, el poder intangible de les organitzacions”. En aquests moments, els estudis d’Empresa i Fantastica Storytelling School estan dissenyant una formació específica sobre aquest tema que s’obrirà properament i que s’adreçarà tant a professionals del món de l’empresa com a qualsevol persona que hi estigui interessada. 

Una relació estreta entre empreses i Universitat 

El programa Prèmium s’emmarca en una de les línies estratègiques de la Facultat de Ciències Socials per enfortir el vincle i  millorar la connexió entre Universitat i empreses. A banda del programa Prèmium,  UManresa treballa en altres àmbits per assolir aquest objectiu. Alguns exemples en són l’estudi de casos d’empreses del territori dins dels estudis d’ADE, la implicació de l’empresariat en la tria de lectures obligatòries de l’estudiantat d’ADE o en la definició de competències que han de tenir les persones que es graduen en Administració i Direcció d’Empreses. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte