Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Imatge del Congrés Internacional de Ciència a l'Educació Infantil, Science since birth

Ciència des del néixer: un congrés per donar visibilitat a la ciència a l'educació infantil

29/05/2023
Des que neix, un infant intenta donar sentit al món que l’envolta. Als adults ens costa de veure, però nens i nenes, des de ben petits, fan ciència. No es la ciència que hem construït en l’imaginari adult, però és ciència. Ciència des del néixer. Aquest és el títol que duu el Congrés Internacional (...)

Imagen

joc de ciència al lab 06

Lab 0_6: Aprendre ciència i investigar a través del joc

Des de la mirada adulta dels i les professionals que utilitzen el coneixement científic en la seva professió, sovint és difícil veure el valor de les accions dels infants més enllà del joc que els caracteritza. I és que el joc, el contacte amb materials sota iniciativa pròpia, és la base sobre la (...)

Imagen

infants i universitat

UManresa, la universitat que no té por dels infants

Un títol intencionadament provocador per emfatitzar un aspecte molt important del nostre Grau en Mestra d’Educació Infantil. Com a formadores de mestres, expertes en educació infantil, pot haver-hi res més coherent que posar en pràctica allò en el que formem a les futures mestres? Una universitat a (...)

Imagen

educació afectiva

Treballar l'educació afectivosexual a l'escola infantil

16/02/2022
Permeteu-me que abans d'abordar què podem fer des de l'escola infantil per treballar l'educació afectivosexual defineixi les dues paraules que em porten a escriure aquest petit text: afectivitat i sexualitat. L'afectivitat té a veure amb una emoció preciosa que és l'amor, una emoció que quan passem (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte