Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Alumnes d'ADE durant una visita a Inoxforma per preparar el projecte

L’experiència transformadora (i rodona) d'UManresa i Inoxforma

29/04/2024
La interacció entre l'educació empresarial i la realitat industrial es manifesta de manera particularment notable en la recent experiència conjunta entre els estudis d’Empresa d’UManresa i l’empresa bagenca Inoxforma. Aquesta col·laboració ha proporcionat als estudiants d'Administració i Direcció d (...)

Imagen

5 estratègies personals i professionals per ser més creatius i innovadors

19/04/2024
Creativitat i innovació son conceptes relacionats però diferents i que sovint es confonen. Podríem definir la creativitat com la capacitat de generar noves idees úniques i originals. La innovació aniria més enllà de la creativitat, ja que implica necessàriament la implementació de les idees per (...)

Imagen

La innovació transformativa en l’ensenyament

20/01/2023
Els sistemes d’ensenyament estan avui en dia sotmesos a noves pressions de quantitat, de diversitat i de velocitat d’evolució dels sabers. Ens trobem, a nivell global, en un moment en el qual, quantitativament, la demanda de la formació, tant a secundària com a les universitats, està desbordada, de (...)

Imagen

estudiar grau umanresa

8 raons per estudiar a UManresa

Triar no és fàcil i per fer-ho cal tenir molt clar què vols i què no vols. Triar estudis és triar futur i decidir on fer-los també, perquè estudiar en un lloc o en un altre marca clarament la diferència de l’experiència que tindràs com a estudiant, sens dubte, una de les etapes vitals més importants (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte