Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Mesurament de l'arc plantar

Importància de la volta plantar: comprendre i avaluar l'arc longitudinal intern

08/11/2023
L'arc plantar és fonamental en la biomecànica del peu, permetent adaptar-se a diferents superfícies i actuant com a amortidor durant la marxa. El principal component, l'Arc Longitudinal Intern (ALI), està format per ossos com el calcani i el navicular, i té una funció crucial en la flexibilitat i (...)

Imagen

lesions peu ballet dansa

Lesions al peu al ballet i la dansa

27/06/2022
El ballet és una forma concreta de dansa en la qual els moviments es basen en el control total i absolut del cos. S’ha d’aprendre des de ben jove i requereix concentració, capacitat d'esforç i una bona condició física. En el camí que recorre un ballarí o la ballarina durant el seu aprenentatge troba (...)

Imagen

Classe de Podologia

El grau en Podologia semipresencial desvetlla interès entre els professionals sanitaris com a segona titulació

29/04/2022
Després d’implantar la modalitat semipresencial del grau en Podologia, la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, ubicada al campus Manresa de la UVic-UCC, ha detectat un interès especial per aquesta oferta formativa entre professionals d’altres especialitats sanitàries com ara fisioterapeutes (...)

Imagen

rol playing ciències de la salut

L’ús del rol playing per fomentar les habilitats comunicatives en els estudis de Ciències de la Salut

25/01/2022
Des que sóc professora al campus Manresa de la UVic - UCC -prèviament ja ho havia fet amb alumnat no universitari- he instaurat una sessió de rol playing al final del semestre amb el meu alumnat dels graus en Fisioteràpia i Podologia, als quals imparteixo l’assignatura de Psicologia. Aquesta tècnica (...)

Imagen

suport plantar

Què és l'ortopodologia?

20/12/2021
L'Ortopodologia és una part essencial com a element terapèutic en la pràctica podològica, formant part del tractament. Després de realitzar l'anamnesi i l'exploració clínica, utilitzant si calen proves complementàries, podem arribar a un diagnòstic i dissenyar un pla de tractament en el qual una de (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte