Vés al contingut

Notícies

Imagen

Acte d'inauguració de l'Àgora Educació a UManresa

La lingüista Carme Junyent i l’humorista Òscar Andreu parlaran de llengua, societat i escola a l’Àgora Educació

La relació entre llengua, societat i escola és el tema que obrirà el cicle de diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, organitzada per la Fundació Universitària del Bages – UManresa. Aquest primer diàleg, que tindrà lloc el 28 de gener, el protagonitzaran el comunicador, humorista, escriptor i cantant, Òscar Andreu, i la professora de lingüística i especialista en llengües amenaçades, Carme Junyent. La conferència tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici FUB1 i per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.  

El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022., Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. A més de la relació entre llengua, societat i escola, també s’hi abordaran qüestions com lideratge escolar; Escola i Religions; l’Ofici de Mestr@; Educació 360; Eines digitals; Escola i filosofia; La bellesa de la vida; Escola i cultura; Escola i Transformació comunitària; Escola i Societat; i Innovació per a la transformació.


 

  • educació
  • Àgora 2022

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte