Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sanitaris atenent un pacient simulat al quiròfan de la Clínica Universitària i el CISARC

UManresa i ISDE dediquen un cicle de webinars amb experts centrats en la seguretat del pacient

El Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC i ISDE posen en marxa el mes de gener un cicle de webinars sobre la seguretat del pacient. L’objectiu de les sessions és dotar els professionals sanitaris i de l’àmbit de la gestió sanitària de les eines específiques perquè puguin introduir millores en la seguretat del pacient o incorporar els nous coneixements a la pràctica. 

El cicle s’iniciarà el 19 de gener amb una sessió dedicada a la importància de canviar la manera de mirar les coses per introduir canvis en la qual hi participaran el cofundador del Sistema Español de Comunicación de Incidentes en Anestesia, Daniel Arnal, la coordinadora de Qualitat de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital Clínic de Barcelona, Neus Fàbregas, i la coordinadora de Seguretat de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital Clínic de Barcelona, Irene Leon. La directora de la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient de la UVic-UCC i co-coordinadora del Màster en Seguretat del Pacient i Gestió del Risc Sanitari d’UManresa – ISDE, Carmen Gomar, s’encarregarà de moderar la sessió.

Fins al mes de juny es faran quatre webinars més centrats en la gestió del risc en situacions de crisi, aspectes legals de la seguretat del pacient, els comitès de seguretat dins de les institucions sanitàries i l’impacte de la pandèmia per COVID-19 en la seguretat del pacient.
 

  • seguretat del pacient
  • CISARC
  • CIFC
  • formació

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte