Vés al contingut

Notícies

Imagen

El nou edifici FUB 4 - Educació un cop instal·lats a la seva ubicació

CompactHabit completa la instal·lació dels 33 mòduls del nou edifici FUB 4 – Educació

L’empresa CompactHabit ha completat la instal·lació dels 33 mòduls del nou edifici FUB 4 – Educació a la seva ubicació definitiva, entre els edificis de la Clínica Universitària i la residència d’estudiants. El trasllat dels 33 mòduls es va fer per carretera des de les instal·lacions de CompactHabit a Cardona fins a l’Avinguda Universitària entre el dilluns 22 i el dissabte 27 de novembre. Ara, un cop a la seva ubicació definitiva, han començat els treballs d’adequació dels espais interiors i de la façana de l’edifici, que tindrà una personalitat pròpia que l’identificarà com la seu de tots els estudis i serveis d’educació vinculats al campus Manresa de la UVic-UCC.

El nou edifici tindrà planta baixa més dos pisos. La construcció, de 2.300 metres quadrats, suposa una inversió de 3,95 M€, que la universitat afronta amb un préstec bancari i una aportació de fons propis. Està previst que el nou edifici entri en funcionament el mes de setembre de l’any 2022.

L’edifici acollirà els usos vinculats a la docència, tant la relacionada amb el Grau en Mestre d’Educació Infantil com la del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil, la de màsters i postgraus de l’àmbit pedagògic i la vinculada a la recerca i la innovació educatives. També serà l’edifici on s’ubicaran tots els serveis educatius adreçats als centres i professionals docents i al conjunt de la ciutadania. En aquest sentit s’hi traslladaran les instal·lacions del Lab 0-6, el centre per a la promoció de l’educació científica a les primeres edats, actualment ubicades a la FUB2, i el Centre d’Innovació i Formació Educativa (CIFE), dedicat a la formació permanent de docents de totes les etapes educatives. La principal novetat del nou edifici serà la creació d’una escola bressol vinculada als estudis tant de tècnic superior en Educació Infantil com  de Mestre en Educació Infantil que estarà oberta a la ciutat i que acollirà infants fins als 3 anys.

  • FUB4
  • educació
  • edificis
  • campus universitari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte