Vés al contingut

Notícies

Imagen

Classe del Servei d'Idiomes d'UManresa

El Servei d’Idiomes d’UManresa obre la matrícula per als cursos generals i monogràfics d’anglès, alemany, rus, xinès i japonès

El Servei d’Idiomes d’UManresa ha obert el període d’inscripció per als cursos generals i monogràfics de l’any acadèmic 2021-2022. Per aquest any, l’escola d’idiomes universitària ha programat cursos de diferents nivells d’anglès, alemany, rus, xinès i japonès. En el cas de l’anglès, s’ofereixen cursos des dels nivells més bàsics fins als més avançats, a més de cursos monogràfics de conversa. A part de tota aquesta oferta, amb certificació universitària i reconeixement oficial per a l’acreditació de les competències en llengua estrangera, el Servei d’Idiomes ofereix també serveis a mida per a empreses del territori i serveis de traducció i correcció.

L’aprenentatge d’idiomes és cada vegada més un requisit que demanen les empreses que volen contractar personal. Segons diversos estudis publicats per empreses de selecció de personal, set de cada deu empreses de l’estat espanyol requereixen personal que domini alguna llengua estrangera, ja que el 85% d’aquestes venen els seus productes a l’estranger. D’altra banda, es dona el cas que per als càrrecs de més responsabilitat hi ha encara més exigència pel que fa al coneixement d’idiomes. De fet, un 80% de les ofertes per contractar directius exigeixen un nivell alt d’un o de més idiomes. Segons aquests mateixos estudis, els sectors en els quals s’exigeix més el domini d’una llengua estrangera són els relacionats amb el Màrqueting i la Comunicació, l’Administració d’Empreses, el Comercial i de vendes, l’Enginyeria i la Producció, la Gestió de Persones i les Compres, la Logística i el Transport, entre d’altres. A més, el coneixement d’idiomes s’ha convertit en la quarta habilitat més valorada pels responsables de recursos humans de les empreses. Per aquest motiu, saber un segon idioma augmenta en un 40% les possibilitats de trobar feina o de cobrar un sou un 20% més elevat.

  • Servei d'Idiomes
  • idiomes
  • cursos idiomes

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte