Vés al contingut

Notícies

Imagen

Grup de persones que han completat la formació del CFGS en Educació Infantil a UManresa

UManresa acomiada una nova promoció del CFGS de Pròtesis Dentals i del CFGS d’Educació Infantil

UManresa ha celebrat aquest dimarts, 21 de juny, un acte de reconeixement a totes les persones del Campus Professional UManresa que han completat la seva formació com a tècniques en Pròtesis Dentals i en Educació Infantil. La cerimònia ha celebrat la graduació dels 13 estudiants que formen part de la sisena promoció de Pròtesis Dentals i de les 24 persones que integren la tercera promoció del CFGS en Educació Infantil.

Durant l’acte, la responsable del Centre d’Innovació en Simulació d’UManresa (CISARC), Aida Camps, va pronunciar la lliçó de comiat adreçada als alumnes.  Camps va dir als alumnes de la promoció que “cal que fem de l’error una oportunitat, no perdre l’essència de la curiositat genuïna i valorar les persones i preocupar-nos per elles”. 

Durant l’acte es va fer el lliurament dels reconeixements als millors expedients acadèmics d’aquesta promoció. En el cas del CFGS de Pròtesis Dentals ha estat Paula Llorens Mayorga i en el d’Educació Infantil Maria Martínez Riera.

En total, 45 persones han acabat aquest any 2022 els estudis de formació professional superior a UManresa, de les quals 8 han fet el CFGS d’Administració i Finances que s’imparteix conjuntament amb Joviat i que ja van celebrar una cerimònia de graduació prèvia. 

El Campus Professional UManresa, que es va posar en marxa el curs 2015-2016 amb els estudis del CFGS de Pròtesis Dentals, continuarà creixent el proper curs amb un nou CFGS que s’incorporarà a l’oferta formativa de l’àmbit d’empresa i que formarà tècnics en comerç internacional, orientats principalment al desenvolupament del comerç electrònic. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte