Vés al contingut

Notícies

Imagen

Griselda Gonzàlez durant la seva intervenció al seminari de l'ENPHE

Griselda Gonzalez-Caminal i Renata de Palma representen UManresa en un seminari a Noruega sobre com formar fisioterapeutes amb visió global

Dues docents del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Griselda Gonzaez-Caminal i Renata de Palma, van assistir entre el 9 i l’11 de març a l’Spring Seminar de l'European Network of Physiotherapy in Higher Education (ENPHE) que es va celebrar a la Western Norway University of Apllied Sciences. Enguany, aquest seminari ha girat a l’entorn del tema “Formar fisioterapeutes amb una mentalitat global”. 

Els seminaris d'ENPHE constitueixen un espai de discussió obert a docents i estudiants per posar a debat i per avançar en les dinàmiques educatives de fisioteràpia a nivell europeu. A més d’aquest seminari, la propera tardor se celebrarà una conferència que girarà a l’entorn d’aquesta mateixa qüestió. 

120 persones de 18 països van participar en el seminari, que va comptar amb les intervencions de Filip Maric, fundador de l’Environmental Physiotherapy Association, que va parlar d’aquesta entitat, i d’Eric Jansen i Joost van Wijchen, que van parlar  de les pràctiques sostenibles del futur, dues qüestions relacionades amb aspectes socials de les ciències de la salut. Durant el seminari, docents i estudiants han treballat conjuntament en aquestes qüestions amb l’objectiu de fer avançar la professió. Segons Griselda Gonzalez-Caminal, aquesta implicació de professorat i estudiantat “enriqueix molt l’experiència al voltant dels diferents temes tractats i és un element diferencial de l’ENPHE en relació amb altres organitzacions”.

Griselda Gonzalez-Caminal presideix actualment l’assemblea general de l’European Network of Physioherapy in Higher Education. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte