Vés al contingut

Notícies

Imagen

Classe d'anglès d'UIdiomes

Més idiomes, nous horaris i més flexibilitat en l’oferta formativa d’UManresa per al curs 2022-2023

UIdiomes, el Servei d’Idiomes d’UManresa, ha obert el període de matrícula per als cursos que es posaran en marxa durant el curs 2022-2023. L’oferta s’ha incrementat, així com la flexibilitat de les formacions, que incorporen més horaris i també opcions de diferents durades adaptades a les necessitats de cadascú. A més dels cursos habituals d’anglès, UIdiomes oferta cursos d’alemany, rus, xinès i japonès i reinstaura l’oferta d’italià i de francès. Totes les formacions del servei d’idiomes universitari estan obertes a qualsevol persona, encara que no tingui vinculació amb la universitat, a partir dels 16 anys. En aquests moments, a més, ja es treballa en el disseny d’una oferta específica per a joves a partir dels 12 anys. 

Entre els punts forts d’UIdiomes destaca l’alt nivell del professorat, molt d’ell nadiu, i tot expert en l’ensenyament de llengües. També és un element diferencial que la Universitat sigui centre examinador oficial de l’Oxford Test of English, un examen reconegut oficialment tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. UIdiomes permet obtenir aquest certificat per als nivells A2, B1 i B2. Les persones que superin aquests exàmens obtenen així el certificat de nivell d’anglès que generalment sol·liciten les empreses i, en el cas de l’estudiantat universitari, permet accedir a les beques Erasmus+, aconseguir beques SICUE/SÉNECA i obtenir el certificat B2 que es requereix per accedir a un grau universitari o a un màster. 

A banda d’aquestes formacions, UIdiomes ofereix cursos a mida per a empreses i serveis d’assessorament lingüístic i de traducció. 


 

  • cursos idiomes
  • idiomes
  • Servei d'Idiomes

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte