Vés al contingut

Notícies

Imagen

Classe del CFGS de Pròtesis Dentals

La inserció laboral dels titulats del Campus Professional UManresa del curs 2021-2022 supera la mitjana catalana

El 45,45% de les persones titulades en els cicles formatius del Campus Professional UManresa durant el curs 2021-2022 treballen i el 22,72% estudien i treballen alhora. Això representa una inserció laboral del 68,17%, una xifra que està per sobre de les xifres tant del conjunt de Catalunya com de la Catalunya Central. Són dades de l’Estudi anual sobre la inserció laboral dels graduats d’ensenyaments professionals que han publicat el Departament d’Educació i el Consell General de les Cambres de Comerç. L’estudi es basa en l’enquesta que fan tots els centres de FP de Catalunya a les persones titulades.  

En el cas de Catalunya, la xifra de persones titulades que treballen o que compaginen feina i estudis és del 52%, una xifra que s’enfila al 61,47% quan es tracta de FP dual. A la Catalunya Central, les xifres són millors que les de Catalunya en el cas de la FP, amb una inserció del 54,8%, però queden una mica per sota en el cas de la FP Dual (59,9%). 

L’enquesta fa referència també al nombre de persones que decideixen continuar estudiant i als que busquen feina. En el cas del Campus Professional UManresa, un 28,18% continuen formant-se i un 13,63% buscaven feina en el moment de realitzar-se l’enquesta.  

El Campus Professional UManresa imparteix els CFGS de Pròtesis Dentals, Educació Infantil, Administració i Finances i des d’aquest curs 2022-2023 un nou cicle de Comerç Internacional.  

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte