Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa ja té les claus del nou edifici FUB4 - Educació

Constructora D’Aro lliura les claus del cinquè edifici d’UManresa, FU4 - Educació

L’empresa Constructora d’Aro ha lliurat les claus de l’edifici FUB4 – Educació, el cinquè edifici del campus de la Fundació Universitària del Bages – UManresa. El lliurament de l’edifici s’ha fet tres setmanes abans de la data prevista, nou mesos i nou dies després de l’inici de l’obra. L’edifici FUB4 – Educació concentrarà tots els estudis i serveis especialitzats en educació del campus amb l’objectiu de donar visibilitat a aquesta expertesa de la Universitat. El lliurament de claus l’han protagonitzat el CEO de Constructora d’Aro, Jordi Tragant, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez. L’acte ha comptat amb la presència de l’arquitecte de l’obra, Manel Parés, i d’una representació de l’equip d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials que s’hi traslladarà quan es completi la instal·lació dels equipaments de l’edifici.

El nou edifici està ubicat entre la Clínica Universitària i la residència d’estudiants. És un edifici que s’ha fet amb el sistema de construcció modular de CompactHabit, una de les divisions de Constructora d’Aro. En total són 2.300 metres quadrats, distribuïts entre planta baixa i dos pisos, integrats per de 33 mòduls. El nou edifici té una personalitat pròpia, amb l’objectiu que sigui la construcció que identifiqui tots els estudis i serveis d’educació vinculats al campus Manresa de la UVic-UCC.

L’edifici acollirà els usos vinculats a la docència, tant la relacionada amb el Grau en Mestre d’Educació Infantil com la del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil, la de màsters i postgraus de l’àmbit pedagògic i la vinculada a la recerca i la innovació educatives. També serà l’edifici on s’ubicaran tots els serveis educatius adreçats als centres i professionals docents i al conjunt de la ciutadania. En aquest sentit s’hi traslladaran les instal·lacions del Lab 0-6, que creixerà amb propostes de ciència per a infants fins als 12 anys, el centre per a la promoció de l’educació científica a les primeres edats, i el Centre d’Innovació i Formació Educativa (CIFE), dedicat a la formació permanent de docents de totes les etapes educatives. La principal novetat del nou edifici serà la creació d’una escola bressol vinculada als estudis tant de tècnic superior en Educació Infantil com  de Mestre en Educació Infantil que estarà oberta a la ciutat i que acollirà infants fins als 3 anys. La nova llar d’infants, la Upetita, farà portes obertes el proper 30 d’abril. D’altra banda, la inauguració oficial de l’edifici es farà en el transcurs del mes de maig. 

  • educació
  • FUB4
  • institucional

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte