Vés al contingut

Notícies

Imagen

Representants de les entitats impulsores i col·laboradores de la cursa d’ AMPANS, amb els ambaixadors Marc Buxaderas i Adnan Almousa

Marc Buxaderas i Adnan Almousa, ambaixadors de la 2a Cursa Adaptada que es farà dissabte a UManresa

La Fundació AMPANS, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, organitza la segona edició de la cursa adaptada, adreçada a tots els infants i joves amb diversitat funcional. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la inclusió i l’esport adaptat, així com avançar cap a la igualtat d’oportunitats de participació en l’oferta d’activitats esportives i d’oci a la ciutat. Tothom qui vulgui, podrà gaudir d’un matí de lleure, esport i activitats obertes al públic, el dissabte 20 de maig, de 10 h a 13 h. En aquesta ocasió, la cursa es durà a terme a l’exterior del campus universitari d’UManresa. La col·laboració de la Universitat anirà més enllà dels espais i els estudis d’educació oferiran activitats paral·leles que es faran durant el dia de la cursa.  

En aquesta ocasió, AMPANS treballa conjuntament amb la comunitat educativa del territori. La Cursa compta amb la col·laboració d’alumnes de Màrqueting i publicitat de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, que han treballat en la creació del lema d’aquest any “Actitud sense límits, diversió sense fi”. El grup d’estudiants dona suport a la fundació en l’organització i difusió, compartint valors i missatge. També ells han estat els impulsors de cercar ambaixadors de la cursa, convidant l’actor i monologuista Marc Buxaderas, i l’atleta d’origen sirià, Adnan Almousa, que seran dissabte a la cursa, i participaran de l’acte i de l’entrega de medalles als participants.

El Centre de Recursos TEA i la Fundació ‘La Caixa’ també la faran possible, per segon any consecutiu. CRTEA participarà de l’esdeveniment, mentre Fundació ‘La Caixa’ hi dona suport, com a entitat arrelada i compromesa amb la inclusió social de col·lectius en situació de vulnerabilitat. 
L’any passat, en la seva primera edició, més de 60 infants i joves van participar a la primera Cursa Adaptada de Manresa. Aquest any, s’espera una participació encara major; i es té per objectiu obrir l’activitat a tots els nens i nenes de la ciutat, oferint activitats sensorials i jocs inclusius més enllà de l’acte central que suposarà la cursa adaptada.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer en aquest enllaç.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte