Vés al contingut

UEducació

Imagen

Bàner UEducació

UEducació integra tota l'activitat docent, de serveis i de suport als professionals de l'àmbit educatiu. Suposa una aposta decidida d'UManresa per concentrar i generar coneixement en matèria educativa, transferir-lo als professionals i convertir-lo en propostes que impactin en la societat. Tota l'activitat es concentra en l'edifici FUB4 - UEducació, un espai especialment pensat per acollir activitat formativa, de recerca i de serveis educatius.

 

Estudis oficials

UManresa imparteix el grau de Mestre en Educació Infantil i també el CFGS d'Educació Infantil. Tant el grau universitari com la formació professional superior fan una atenció especial a la formació de persones capaces d'apropar l'esperit investigador i reflexiu sobre els fenòmens científics des de les primeres edats.

Grau de Mestre d'Educació Infantil

CFGS d'Educació Infantil

Imagen

Estudiant del grau en Mestre d'Educació Infantil fent pràctiques a l'Escola Sant Ignasi de Manresa

 

CIFE

Imagen

Dominica Díez i Rosa Vila durant el diàleg de l'Àgora 2022

El Centre d'Innovació i Formació en Educació d'UManresa (CIFE) s'ocupa de proveir formació permanent per al professorat i d'altres professionals de l’educació a les comarques centrals de Catalunya. Adreça els seus programes al professorat de les diferents etapes educatives (infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional). També fa assessoraments singularitzats per a escoles i instituts i organitza esdeveniments amb del fet educatiu com a eix principal.

Formació

Màsters i postgraus

Formació d'especialització i actualització

Escola d'estiu

 

Recursos per a professorat

Grups de treball

Àgora 2022

 

Serveis educatius

UManresa gestiona directament diferents serveis educatius oberts a la ciutadania amb voluntat de fer accessible el coneixement i la innovació que es genera en els grups de recerca i que s'ensenya a les aules.

Lab 0-6

El Lab 0-6 és un centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats. Promou l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic. Fa suport a la formació inicial dels mestres d’educació infantil i a la formació permanent de mestres en actiu i desenvolupa amb els i les mestres experiències innovadores que es puguin dur a terme a les escoles. En l'àmbit de la recerca educativa, impulsa projectes d’investigació sobre didàctica de la ciència a les primeres edats.

Web del Lab 0-6

 

Escola bressol Upetita

La Upetita és una escola bressol gestionada pel grau en Mestra d’Educació Infantil i el CFGS d’Educació Infantil d’UManresa. El seu projecte educatiu duu a la pràctica la innovació pedagògica que s’ensenya a les aules universitàries d’UManresa. És un espai on les decisions es prenen en base a evidències demostrades per la recerca educativa i pel coneixement profund dels infants i famílies.

Web de l'escola bressol Upetita

 

Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy

L'Edifici FUB4-UEducació aplega més de 8.000 publicacions que va recopilar Josep Maria Aloy al llarg de tota la seva trajectòria com a crític de literatura infantil i juvenil. Inclou diferents títols del gènere, articles i correspondència i és el fons més important en contes i novel·les per a infants i joves que hi ha a Catalunya. 

Centre de Documentació Josep Maria Aloy

Lab 0-6

Imagen

La llar d'infants Upetita ha iniciat l'activitat

 

Xarxa de relacions

UEducació col·labora amb diferents empreses i institucions per donar el màxim de visibilitat i projecció a les seves activitats de recerca, transferència, promoció i divulgació en l'àmbit educatiu.

Imagen

Logo Departament d'Educació

Departament d'Educació

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya col·labora estretament en les línies de treball del Lab 0_6 enfocades a la recerca educativa i a la formació del professorat.

ICL Iberia

ICL Iberia patrocina l'activitat de divulgació de la ciència a la primera infància del Lab 0_6.

Imagen

Logo Fibracat TV

Fibracat TV

El Lab 0_6 i Fibracat TV produeixen conjuntament una sèrie per a televisió de divulgació científica per a la primera infància.

Notícies

Imagen

llibre  bestiolari joana raspall

UManresa se suma als actes del Dia de la Poesia amb una activitat a l’entorn de Joana Raspall protagonitzada per estudiants de Mestra

UManresa s’ha sumat un any més als actes del Dia de la Poesia que coordina la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa amb una proposta literària que girarà a l’entorn de la figura de la poetessa Joana Raspall (Barcelona, 1913-2013) que va

Imagen

Una sessió de treball del mapa del talent al Campus Professional UManresa

UManresa potencia el talent de l’estudiantat amb un programa pioner

Fer millors professionals. Aquest és l’objectiu del programa pioner per desenvolupar el talent que UManresa està estenent als seus estudis després de començar-ne la implantació, ara fa tres anys, al grau en Infermeria. Es tracta d’un programa que té

Imagen

Presentació de Manresa Ciutat Àgora

UManresa suma continguts a la plataforma digital cultural i científica, Manresa Ciutat Àgora

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Cultura i Festes, ha impulsat la creació de Manresa Ciutat Àgora, una nova plataforma digital on la ciutadania podrà trobar continguts culturals, humanístics i científics generats a Manresa en

Imagen

Cartell del Lab 0_6 del Dia de la Nena i la Dona en la Ciència

El Lab 0_6 regala l’entrada a les nenes el proper dissabte amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les nenes en la Ciència

El centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats, el Lab 0_6 d’UManresa, regalarà l’entrada a les nenes el proper dissabte, 11 de febrer, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte