Vés al contingut

UEducació

Imagen

Bàner UEducació

UEducació integra tota l'activitat docent, de serveis i de suport als professionals de l'àmbit educatiu. Suposa una aposta decidida d'UManresa per concentrar i generar coneixement en matèria educativa, transferir-lo als professionals i convertir-lo en propostes que impactin en la societat. Tota l'activitat es concentra en l'edifici FUB4 - UEducació, un espai especialment pensat per acollir activitat formativa, de recerca i de serveis educatius.

Estudis oficials

UManresa imparteix el grau de Mestre en Educació Infantil i també el CFGS d'Educació Infantil. Tant el grau universitari com la formació professional superior fan una atenció especial a la formació de persones capaces d'apropar l'esperit investigador i reflexiu sobre els fenòmens científics des de les primeres edats.

Grau de Mestre d'Educació Infantil

CFGS d'Educació Infantil

Imagen

Estudiant del grau en Mestre d'Educació Infantil fent pràctiques a l'Escola Sant Ignasi de Manresa

CIFE

Imagen

Dominica Díez i Rosa Vila durant el diàleg de l'Àgora 2022

El Centre d'Innovació i Formació en Educació d'UManresa (CIFE) s'ocupa de proveir formació permanent per al professorat i d'altres professionals de l’educació a les comarques centrals de Catalunya. Adreça els seus programes al professorat de les diferents etapes educatives (infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional). També fa assessoraments singularitzats per a escoles i instituts i organitza esdeveniments amb del fet educatiu com a eix principal.

Formació

Màsters i postgraus

Formació d'especialització i actualització

Escola d'estiu

 

Recursos per a professorat

Grups de treball

Àgora 2022

Serveis educatius

UManresa gestiona directament diferents serveis educatius oberts a la ciutadania amb voluntat de fer accessible el coneixement i la innovació que es genera en els grups de recerca i que s'ensenya a les aules.

Lab 0-6

El Lab 0--6 és un centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats. Promou l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic. Fa suport a la formació inicial dels mestres d’educació infantil i a la formació permanent de mestres en actiu i desenvolupa amb els i les mestres experiències innovadores que es puguin dur a terme a les escoles. En l'àmbit de la recerca educativa, impulsa projectes d’investigació sobre didàctica de la ciència a les primeres edats.

Web del Lab 0-6

 

Escola bressol Upetita

La Upetita és una escola bressol gestionada pel grau en Mestra d’Educació Infantil i el CFGS d’Educació Infantil d’UManresa. El seu projecte educatiu duu a la pràctica la innovació pedagògica que s’ensenya a les aules universitàries d’UManresa. És un espai on les decisions es prenen en base a evidències demostrades per la recerca educativa i pel coneixement profund dels infants i famílies.

Web de l'escola bressol Upetita

 

Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy

L'Edifici FUB4-UEducació aplega més de 8.000 publicacions que va recopilar Josep Maria Aloy al llarg de tota la seva trajectòria com a crític de literatura infantil i juvenil. Inclou diferents títols del gènere, articles i correspondència i és el fons més important en contes i novel·les per a infants i joves que hi ha a Catalunya. 

Lab 0-6

Imagen

La llar d'infants Upetita ha iniciat l'activitat

Xarxa de relacions

UEducació col·labora amb diferents empreses i institucions per donar el màxim de visibilitat i projecció a les seves activitats de recerca, transferència, promoció i divulgació en l'àmbit educatiu.

 

Imagen

Logo Departament d'Educació

 

Departament d'Educació

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya col·labora estretament en les línies de treball del Lab 0_6 enfocades a la recerca educativa i a la formació del professorat.

 

 

Imagen

Logo ICL

 

ICL Iberia

ICL Iberia patrocina l'activitat de divulgació de la ciència a la primera infància del Lab 0_6.

 

 

 

Imagen

Logo Fibracat TV

Fibracat TV

El Lab 0_6 i Fibracat TV produeixen conjuntament una sèrie per a televisió de divulgació científica per a la primera infància.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte