Vés al contingut

Notícies

Imagen

Marc Bernadich, director dels estudis d'Empresa, durant una sessió formativa

UManresa formarà en gestió empresarial les persones que participen en el programa Innova Rural 2023 de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà

Docents dels estudis d’empresa de la Facultat de Ciències Socials de Manresa impartiran el blog de gestió empresarial d’Innova Rural 2023. Aquest és un programa formatiu i de mentoria adreçat a persones emprenedores i a empreses que tinguin projectes i/o productes innovadors en l’àmbit del món rural. L’objectiu és oferir una formació que contribueixi a l’especialització i competitivitat de l’emprenedoria a la comarca del Berguedà. L’organització va a càrrec de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. 

La formació, que s’inicia el proper 12 de setembre, té un format semipresencial i inclou 100 hores de formació en innovació, mercat i tecnologies al món rural i 306 hores més de tutories especialitzades en “Learning by Doing”. Un dels quatre blocs formatius, el dedicat a la gestió empresarial, anirà a càrrec de docents dels estudis d’empresa d’UManresa: Marc Bernadich, Marc Selgas, Antoni Viladomat, Joan Camps, Francesc Rufas i Jordi Rojas, tots ells experts en qüestions com innovació i creació d’empreses, models de negoci, operacions empresarials, control de qualitat, aspectes administratius, metodologies de comercialització i gestió administrativa i financera de negocis. 

Aquesta no és la primera col·laboració entre els estudis d’empresa i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. Aquesta entitat de promoció del desenvolupament econòmic del territori ha comptat en diverses ocasions amb la Universitat per impartir programes formatius adreçats a persones emprenedores de la comarca del Berguedà. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte