Vés al contingut

Empresa

Imagen

UEmpresa

UEmpresa integra tots els estudis i serveis de l'àrea d'Empresa d'UManresa. Treballa per crear un espai de trobada entre la universitat i el món empresarial, desdibuixant-ne els límits i fomentant la cooperació entre tots dos àmbits.

 

Estudis oficials

UManresa imparteix dos graus, un en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i un altre en Gestió de la Societat Digital, i dos cicles formatius de grau superior, un d'Administració i Finances i un altre de Comerç Internacional. En conjunt, ofereixen una oferta plural per donar resposta a la demanda del teixit empresarial de professionals qualificats per a les diferents àrees funcionals de l'empresa. L'aprendre fent és el fil conductor d'aquests estudis i es concreta a través de metodologies docents que combinen teoria i pràctica: estades remunerades en empreses, activitats de simulació freda (amb simuladors informàtics) i calenta (recreant situacions reals amb actors), debats i proves d'entrenament de competències professionals.

 

Formació contínua

Imagen

L'estudiantat del CFGS d'Administració i finances durant l'escape room

UManresa dona resposta a través d’una àmplia oferta de cursos, màsters i postgraus a les necessitats de formació dels professionals qualificats per fer front a les demandes del món empresarial. En un entorn cada vegada més exigent i canviant, el coneixement ha esdevingut un factor decisiu d’adaptabilitat al món laboral. D’aquesta manera, la formació s’ha convertit en una activitat que s'estén al llarg de tota la vida, ja sigui per actualitzar coneixements, adquirir un grau més elevat d’especialització o per gaudir del fet d’aprendre.

Màsters i postgraus

Formació d'especialització / actualització

 

Serveis a les empreses

Pel que fa a les organitzacions, l’àrea de formació i el desenvolupament del talent va adoptant un caire cada vegada més estratègic. És per això que UManresa impulsa propostes integrals i integradores, personalitzades i competencials que tinguin un doble impacte: per una banda, sobre el compromís dels professionals en els seus objectius de millora continua i, per altra, sobre els nivells d’excel·lència i competitivitat de les empreses. És per aquest motiu que oferim formacions in-company a mida de les necessitats concretes de cada empresa, serveis de consultoria i formació en idiomes.

Combinem l'expertesa en l'àrea de recursos humans amb el coneixement sectorial del negoci amb l'objectiu d'oferir solucions a tota mena de projectes relacionats amb la dimensió humana de qualsevol organització. Duem a terme:
• Consultoria corporativa
• Consultoria organitzacional
• Consultoria de talent i desenvolupament

UEmpresa Consultoria

 

Gestionem formació a mida de les necessitats concretes de cada empresa i també oferim de manera gratuïta la gestió de les bonificacions per a la formació de les persones treballadores de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Incorporem la simulació a través de CISARC Business, una metodologia que afavoreix l’aprenentatge i exigeix als i les participants a passar per un procés de reconeixement i integració de les seves competències.

Plantegeu-nos el vostre repte i us ajudarem a donar-hi resposta!

In-company. Formacions a mida per a empreses

 

En col·laboració amb el Servei d'Idiomes d'UManresa, us podem oferir diferents opcions de formació en idiomes incompany en format presencial, online o híbrid. 

UIdiomes Corporate

Imagen

jove amb ordinador

Imagen

Sessió formativa per a comandaments intermedis d'empreses del programa ADE Prèmium

 

 

Programes Universitat - Empresa

jornada DENSO

Conferència Niño Becerra

UEmpresa és un entorn de cooperació entre Universitat i Empresa, on el límits entre els dos móns es desdibuixen i col·laboren amb l'objectiu comú de fer créixer el talent professional i enfocar-lo a la innovació i a la identificació i exploració de noves necessitats per donar-hi respostes econòmicament i socialment viables.

Programa Prèmium

El programa Prèmium està estretament vinculat al grau en ADE. Ofereix a les empreses l'oportunitat de participar en el disseny de l'experiència formativa dels estudiants i acollir-los en pràctiques en diferents períodes al llarg del seu itinerari formatiu. Per altra banda, permet que l'alumnat faci estades remunerades a l'empresa i segueixi formació en anglès durant els quatre cursos del grau i un segon idioma estranger, a partir de tercer.

Programa Prèmium

 

Formació dual dels CFGS d'Empresa

Els Campus Professional UManresa compta amb dos CFGS de l'àrea d'Empresa: un d'Administració i Finances i un altre de Comerç Internacional. Tots dos s'imparteixen en la modalitat de formació dual a l'empresa, en el marc de la qual l'alumnat adquireix una part de les competències professionals en un lloc de treball, amb el suport i seguiment d'un tutor d'empresa.

 

Borsa de treball

UManresa compta amb una borsa de treball que facilita l'accés dels alumnes i exalumnes a ofertes de feina i estades en pràctiques, tant de l'entorn local com d'altres països. Per a les empreses és una porta oberta per incorporar talent format a la Universitat.

Borsa de treball

 

Tribuna jove

Tribuna jove és una iniciativa adreçada a l'alumnat que estudia economia durant el Batxillerat i a tots aquells estudiants de CFGS que tenen relació amb el món de la gestió empresarial. L’objectiu és generar un espai de reflexió i aprenentatge entre gent jove, divulgar pràctiques professionals basades en l’ètica i els valors i fer-ho a través d’experiències formatives innovadores que contribueixin a transformar la seva mirada econòmica i social. 

 

 

 

Serveis de Recerca, Innovació i Transferència

CISARC Business - Centre d'Innovació en Simulació

El CISARC posa a disposició d’empreses de tots els sectors espais equipats tecnològicament i coneixement metodològic en simulació per a l’entrenament d’habilitats relacionals i directives. Elabora casos a mida de cada necessitat per millorar l’eficiència del treball d’equips multidisciplinaris i per entrenar competències transversals com el lideratge, la comunicació, la negociació, la gestió de conflictes o la presa de decisions, entre altres.

CISARC Business

 

Projecte MAP+

MAP+ és una iniciativa que suma l’expertesa de diferents institucions per impulsar un hub d’innovació i tecnologia al servei de la medicina i l’atenció personalitzades. Les entitats promotores, Fundació Althaia, Avinent i Fundació Universitària del Bages – UManresa, treballen conjuntament per configurar un ecosistema que integri empreses, universitats, administracions i teixit social al voltant de l’aprofitament de les noves tecnologies en el sector de la salut i social.

MAP+

 

Càtedra de Lideratge en Valors

La Càtedra de Lideratge en Valors treballa per contribuir a construir un món millor des de les organitzacions. És un espai acadèmic, basat en el rigor científic, que no defuig el desenvolupament de models pràctics transferibles al dia a dia. És un ens que promou la reflexió i la generació de coneixement i, al mateix temps, és promotor i altaveu de gestos quotidians, petits o grans, però transcendents en el camí de construir una societat (que vol dir també una economia, una educació, una sanitat, un esport, una cultura...) més ètica.

Imagen

CISARC Business

Imagen

Dona treballant a l'ordinador

Empreses Prèmium

 

Contacta amb nosaltres

UEmpresa
Edifici FUB2
Avinguda Bases de Manresa, 1
08242 Manresa
T. (+34) 93 875 73 88


Envia'ns un correu-e

Notícies

Imagen

Participants en la Demo Day d'eHealthinking

UManresa engega la tercera edició del projecte eHEALTHINKING per a emprenedors tecnològics en salut i serveis socials

UManresa, a través del projecte eHEALTHINKING, ha obert les inscripcions de la tercera edició del programa formatiu, d’assessorament i acompanyament, per a persones que vulguin posar en marxa projectes en els sectors de la salut i social

Imagen

Primera experiència Erasmus del Campus Professional UManresa

Aquest mes de juliol, tres alumnes del Campus Professional UManresa han iniciat una estada de pràctiques a l’estranger en el marc del programa Erasmus. Aquesta és la primera experiència Erasmus del Campus. Els primers a participar-hi són dos

Imagen

Imatge dels vídeos El Trampolí

ProManresa i la FUB-UManresa llancen una sèrie de vídeos de sensibilització sobre la recerca de feina i la creació d’empreses

ProManresa, en col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages – UManresa, ha produït una sèrie de vídeos divulgatius sobre la recerca de feina i la creació d’empreses. Amb el nom d’“El Trampolí cap al món professional”, la sèrie inclou sis

Imagen

Antoni Llobet i Sebastià Catllà després de la signatura del conveni

UManresa i l’empresa Prèmium Oliva Torras amplien els àmbits de col·laboració amb un conveni

El conseller delegat d’Oliva Torras, Sebastià Catllà, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Antoni Llobet, han signat un conveni que amplia els àmbits de col·laboració entre la Universitat i l’empresa bagenca. Oliva Torras i

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte