Vés al contingut

Notícies

Imagen

Una alumna durant la presentació del seu TFG

UManresa i la Fundació Caixa d’Enginyers reconeixen els millors TFG de la promoció 2022-2023

UManresa ha fet públic el veredicte de la cinquena edició dels Premis Talent UManresa per als millors Treballs de Final de Grau (TFG) realitzats per estudiants de les Facultats de Ciències de la Salut i de Ciències Socials de Manresa i defensats durant el curs acadèmic 2022-2023. Els premis, patrocinats per Fundació Caixa d’Enginyers, tenen com a finalitat promoure l’interès acadèmic dels estudiants, visibilitzar el compromís de la universitat davant la generació de coneixement de valor per a la societat i el territori, així com reconèixer l’esforç i treball de l’alumnat.  

En l’àmbit de les Ciències de la Salut, s’ha premiat el TFG de la graduada en Infermeria Carla Xairó Núñez, titulat “La intel·ligència emocional com a factor protector de la conducta suïcida. Efecte d'una intervenció infermera en l'àmbit escolar d'educació per la salut mental en nens i nenes de 5è de primària d'Olesa de Montserrat.”. El millor treball de final de Grau de Logopèdia ha estat “Proceso de feminización de la voz en mujeres trans. Revisión bibliográfica para la elaboración de una guía de práctica” de Caroline Boulet. A Podologia, el jurat ha escollit com a millor TFG el treball de Guilhaume Robin Daniel Lejeune titulat “Efecto de las ortesis plantares sobre la morfología de la huella y la postura del pie durante el embarazo y el post-partum: ensayo clínico controlado aleatorizado.” En el cas de Fisioteràpia s’atorguen un primer i un segon premi. El primer ha estat per al TFG de Sophie Lepeltier titulat “Efectos de un programa de imágenes motoras graduadas en comparación con la terapia espejo en pacientes adultos con síndrome de dolor regional complejo tipo 1de reciente aparición a nivel de la muñeca, después de una fractura de radio distal: estudio piloto (propuesta de intervención)”. El segon premi ha estat per a Anna Cudós Gallardo pel TFG titulat “Entrenament amb restricció del flux sanguini amb resistència de baixa càrrega (ERFS-BC) en l'abordatge terapèutic com a eina de millora funcional en corredors amateurs amb tendinopatia rotuliana - Proposta d'intervenció”.

Els treballs de final de grau premiats en l’àmbit de les Ciències Socials han estat el d’Aina Vaquero Fernández, graduada en ADE, titulat “Creació d'una gestoria online: Be Your Own Manager” i el treball “Ús del telèfon móvil i la tauleta i el seu impacte en la salut, el benestar i les relacions dels infants de 0 a 6 anys, des de la perspectiva de les famílies”, de Queralt Montañà Serra. 

Els premis consisteixen en un diploma de reconeixement i una dotació econòmica de 300 euros. En el cas del segon premi del grau en Fisioteràpia, està dotat amb 200 euros. Els premis es lliuraran en el marc de l’acte de graduació de la promoció, que se celebrarà el dia 29 de setembre. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte