Vés al contingut

Notícies

Imagen

Lluís Gené Torrandell i Valentí Martínez Espinoza han signat el conveni entre la Mútua Intercomarcal i UManresa - FUB

UManresa i la Mútua Intercomarcal renoven el conveni de pràctiques acadèmiques externes per a estudiantat d’Infermeria i Fisioteràpia

Estudiantat de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, concretament dels graus en Infermeria i Fisioteràpia, podran desenvolupar les pràctiques acadèmiques externes a la Mútua Intercomarcal. El director-gerent de la mutualitat, Lluís Gené Torrandell, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez Espinoza, han signat aquest mes de març el conveni que regula la realització d’aquestes pràctiques acadèmiques. 

L’acord estableix que la Mútua Intercomarcal està disposada a col·laborar en la formació dels estudiants d’aquests dos graus de Ciències de la Salut i per aquest motiu s’ofereix perquè cinc estudiants d’Infermeria i vint de Fisioteràpia puguin fer-hi les pràctiques acadèmiques externes, curriculars o extracurriculars. Aquestes pràctiques formen part dels estudis acadèmics i tenen com a objectiu que l’estudiantat completi l’aprenentatge adquirit en la formació acadèmica i que adquireixi experiència laboral. Les estades de pràctiques seran supervisades per una persona que tutoritzarà per part de la Mútua Intercomarcal i per una altra persona que farà la tutoria acadèmica per part de la Universitat, que és també qui farà l’avaluació de les pràctiques.

El conveni, d’un any de durada, substitueix els convenis signats anteriorment per la Universitat i la Mútua Intercomarcal en matèria de pràctiques acadèmiques.  
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte