Vés al contingut

Notícies

Imagen

Kaleb Rashad durant la visita a UEducació

El consultor en educació Kaleb Rashad visita UEducació

Kaleb Rashad, consultor per al canvi en centres educatius, ha visitat, avui, 10 de novembre, l’edifici FUB4 – UEducació per conèixer de prop l’aposta d’UManresa en matèria de formació de mestres i educadors i de prestació de serveis educatius d’excel·lència. Acompanyat de la vicerectora del Campus Manresa, Sílvia Mas, de la directora del grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa, Montserrat Pedreira, i del professor i investigador d’UManresa, Gabriel Lemkow, ha recorregut les instal·lacions de la Upetita, l’escola bressol lligada als estudis de grau i de CFGS d’Educació, i del Lab 0-6, el laboratori d’experimentació i ciència per a infants. En tots dos casos, ha intercanviat reflexions amb les seves responsables i s’ha interessat pel valor que aportaven aquests espais educatius a les famílies i a la comunitat. Durant el recorregut, Rashad ha pogut comprovar com conviuen en un mateix edifici la formació inicial i continuada de mestres i educadors i diferents espais educatius adreçats a infants. Ha pogut constatar que, en aquest entorn, teoria i pràctica es troben, es complementen, es retroalimenten i es milloren mútuament.

Rashad és graduat en Desenvolupament Humà i doctor en Lideratge educacional. Treballa amb líders comunitaris dels Estats Units d’Amèrica, Canadà, Espanya i Hong Kong per crear noves escoles i redissenyar-ne d’altres en funcionament per tal que avancin cap a l’equitat través d’un aprenentatge alliberador basat en projectes.

Rashad serà un dels participants en la jornada internacional dels Diàlegs Educatius de l'Àgora 2022 que se celebrarà el proper dissabte, 12 de novembre, i que se centrarà en el tema "Innovació per a la trasformació". Rashad conversarà amb Eduard Vallory, analista social i gestor del canvi, president de CATESCO i director del Barcelona Institute of Science and Technology. Vallory va ser l'impulsor i director de l'aliança Escola Nova 21 per un sistema educatiu avançat. A més d'aquesta conversa, la jornada analitzarà, amb docents i representants d'institucions portugueses, l'èxit del sistema educatiu de Portugal. 

 

  • Àgora 2022
  • educació
  • UEducació

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte