Vés al contingut

Programa 2+3

Imagen

Programa 2+3

Programa 2+3
CFGS + Grau universitari
en 5 anys

UManresa, com a campus de la UVic-UCC ofereix itineraris combinats que preveuen la possibilitat de cursar un CFGS i un grau universitari d’una mateixa branca de coneixement, de manera consecutiva, en 5 cursos lectius: 2 per als estudis d’FP superior i 3 més per als de grau.

La interrelació entre els CFGS i els graus va més enllà dels aspectes formals, vinculats al reconeixement de crèdits, bo i fomentant la coordinació dels equips docents de les diferents tipologies d’estudis d’un mateix àmbit de coneixement, compartint metodologies i realitzant activitats conjuntes, entre altres.

 

Opcions 2+3 a UManresa

CFGS d'Administració i Finances + Grau en ADE

El CFGS en Administració i Finances pot ser per a molts alumnes un pas previ a l’accés al grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Per això, el Campus Professional UManresa incorpora metodologies pròpies de l’ensenyament universitari que poden facilitar aquesta transició en finalitzar el CFGS. Els tècnics superiors d’aquesta especialitat poden sol·licitar el reconeixement de 60 crèdits del grau en ADE i cursar-lo a UManresa en només 3 anys.

 

CFGS d'Educació Infantil + Grau en Mestre d'Educació Infantil

El CFGS en Educació Infantil d’UManresa pot ser per a molts alumnes un pas previ a l’accés al grau en Mestre en Educació Infantil. Per això, el Campus Professional UManresa incorpora metodologies pròpies de l’ensenyament universitari que poden facilitar aquesta transició en finalitzar el CFGS. Els tècnics superiors en Educació Infantil poden sol·licitar el reconeixement de 56 crèdits del grau en Mestre en Educació Infantil i cursar-lo a UManresa en només 3 anys.

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte