Vés al contingut

Mobilitat per a estudiants externs

Imagen

movilidad estudiantes externos

Vols fer un intercanvi
a UManresa?

Estades acadèmiques a UManresa per a estudiants externs

Si estàs considerant fer una estada acadèmica a la Catalunya Central, esperem poder-te donar la benvinguda al Campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Manresa és una ciutat d'aproximadament 75.000 habitants situada estratègicament al cor de Catalunya. Es troba a una hora de Barcelona, a mig camí entre el mar Mediterrani i els Pirineus, dominada per la muntanya de Montserrat. Manresa és la capital de la comarca del Bages i, com a tal, la indústria, el comerç, els serveis, l'esport i la cultura té una presència rellevant a tota la regió. La ciutat compta amb instal·lacions culturals de primer nivell i una excel·lent oferta comercial, gastronòmica i d'oci. 

Manresa té un ric patrimoni cultural i històric; val la pena visitar el seu centre medieval, amb la magnífica basílica gòtica de Santa Maria de la Seu, ​​el Pont Vell, les esglésies barroques, i fer la ruta de l'arquitectura moderna.

Els teus primers passos com a estudiant internacional a UManresa

Com a estudiant internacional del Campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, seràs una de les moltes persones que hi arriben cada any d'arreu del món. 

Per ajudar-te a integrar-te de manera àgil i ràpida a la comunitat universitària de la UManresa, et posarem en contacte amb les persones i/o serveis següents: 

  • Abans de la teva arribada se t'assignarà un mentor, una persona que estudia a UManresa i que t'ajudarà a situar-te, conèixer altres estudiants i familiaritzar-te amb la ciutat.
  • També et posarem en contacte amb el coordinador acadèmic internacional dels estudis que hagis de cursar, que t'orientarà i t'ajudarà en totes les gestions relacionades amb la part acadèmica de la teva mobilitat.
  • Des de l'Oficina de Relacions Internacionals t'orientarem en el funcionament general i dels serveis de la Universitat.  

Et recordem que el català i el castellà són llengües cooficials a Catalunya. Encara que hagis fet formació en aquests idiomes abans de marxar del teu país, et recomanem decididament que t'inscriguis a un dels cursos de català i castellà que ofereix gratuïtament l'Escola d'Idiomes d'UManresa.

Experiències d'alumnes

Et pot interessar

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte